Yıldırım bırakıyor mu?

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 30 Mayıs tarihinde yaptığı konuşmasında, "Mahkeme bittiği gün ben başkanlığı bırakacağım" demişti... Cuma günü verilecek nihai kararın ardından Aziz Yıldırım'ın olağanüstü genel kurul kararı alıp almayacağı merakla bekleniyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2015 Güncelleme 06 Ekim 2015, 09:03
Yıldırım bırakıyor mu?

İÇİNDEKİLER

Şike davasında dün yaşanan flaş gelişmelerin ardından tüm gözler Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a çevrilmiş durumda... Çünkü Yıldırım, 30 Mayıs tarihinde Genel Kurul'da üyelere yaptığı açıklamada, "Mahkeme bittiği gün ben başkanlığı bırakacağım. Şike davası şikeden çıktı. Nereye gittiği belli değil. Hakimler, savcılar, Adalet Bakanlığı'nın artık bir karar vermesi lazım. Bizi ya temizleyecekler veyahut cezalandıracaklar bunu bekliyoruz. Bu sonuç Fenerbahçe için çok önemli... Bunu herkes bilmeli" ifadesini kullanmıştı.
SEÇİM OLACAK MI?
Cuma günü hakimden beraat kararı çıkması halinde başkan Yıldırım'ın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Daha önce yaptığı açıklamalarda Ali Koç'u veliahtı olarak gösteren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın olağanüstü genel kurul kararı alıp almayacağı soru işareti.
BAYRAKTAR: BERAAT İSTİYORUZ
Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar, mütalaayı değerlendirdi. Bayraktar, "Aziz Bey'in avukatı olarak müşterek beyanımızı sunuyoruz. Mütalaaya aynen katılıyoruz. Aziz Yıldırım'ın beraatini istiyoruz" dedi.