2018'den sonra da buradayım

Sözleşmesi 2018'e kadar uzatılan Sneijder için dün TT Arena'da Başkan Özbek'in de katıldığı bir tören yapıldı. Sneijder, "Sözleşmem bittiğinde futbolu bırakma zamanı gelmiş olabilir. Ama kendimi iyi hissediyorum" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2015 Güncelleme 05 Ekim 2015, 00:07
2018’den sonra da buradayım

İÇİNDEKİLER

Galatasaray sözleşmesi uzatılan Hollandalı yıldız futbolcusu Wesley Sneijder için imza töreni düzenledi. Sarı-kırmızılı ekiple olan kontratını 2017-2018 sezonu sonuna kadar uzattığı dün duyurulan Sneijder, Türk Telekom Arena'da kulüp başkanı Dursun Özbek'in de katılımıyla gerçekleştirilen törende sözleşme imzaladı. Başkan Dursun Özbek, Hollandalı oyuncuyla mukavele yenilemenin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyerek, "Sneijder bizim çok değerli bir oyuncumuz. Kendisinin Galatasaray'ı ve Türkiye'yi çok sevmesi, kulübümüze uzun süreli hizmet etme arzusu bizi de çok sevindirdi. Bundan sonraki dönemde ona başarılar diliyorum" diye konuştu. Özbek, "Ondan sonra da Türkiye'de kalma arzusu yüksek seviyede. Galatasaray bünyesinde çalışmayı da arzu ediyor" ifadelerini de kullandı.

SNEİJDER: FUTBOLU BURADA BIRAKABİLİRİM
İMZA töreni sırasında söz alan Sneijder ise "Sözleşmem bittiğinde 34 yaşında olacağım. Belki bırakma zamanı gelmiş de olabilir. Şimdi bunları düşünmüyorum. Son imzam olmayabilir" dedi. Hollandalı futbolcu sözleşmesinde ayrılma opsiyonu olup olmadığı sorusuna, "Küçük harflerle yazılmış olabilir ama ben öyle bir şey görmedim. Yakında çocuğum olacak ve İstanbul'da yeni bir aile kuracağım" cevabını verdi.