Sneijder'i de alırım

Aziz Yıldırım bir dost sohbetinde kendisine yöneltilen "Galatasaray, Sneijder ile sözleşme yapmadı. Boşta kalırsa alır mısınız?" sorusuna, "Neden olmasın. Onu da alırım" yanıtını verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2015 Güncelleme 10 Eylül 2015, 01:57
Sneijder’i de alırım

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bu sezon hem yaptığı transferler hem de iddialı açıklamalarla Sarı-Lacivertli taraftarları adeta kendinden geçirmiş durumda... Son olarak Zlatan Ibrahimovic ve Arjen Robben'i alabileceklerini söyleyerek gündeme oturan Yıldırım'ın gözünü bu kez de Galatasaraylı Wesley Sneijder'e diktiği ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde bir dost sohbetinde konu Hollandalı yıldıza geldi. Yıldırım kendisine yöneltilen, "Başkanım Galatasaray, Sneijder ile yeni sözleşme yapmadı. Eğer mayısta serbest kalırsa alır mısınız?" sorusuna, "Neden olmasın. Onu da alırım. Yeter ki Pereira ve Terrenao istesin. Artık bu tür transferler bizim için zor değil" yanıtını verdiği belirlendi. Aziz Yıldırım'ın bu sözleri Fenerbahçeliler'i heyecanlandıracağı kadar Galatasaraylılar'ı da endişelendirecek cinsten.

GALATASARAY-SNEIJDER GÖRÜŞMELERİ TIKANDI MI?
Galatasaray yönetiminin henüz Sneijder ile sözleşme yenilememesi nedeniyle birçok iddia gündeme geliyor. Hollandalı yıldızın maaşına zam istediği fakat Sarı-Kırmızılılar'ın buna yanaşmadığı belirtiliyor. Fenerbahçe'nin ise çok daha yüksek bir teklif yaparak Sneijder'i ikna edebileceği öne sürülüyor. Önümüzdeki günlerde Galatasaray yönetimi ile Sneijder'in menajeri Guido Albers arasında yapılacak görüşmeden çıkacak sonuç çok büyük bir merakla bekleniyor.

F.BAHÇE TARAFTARI BU İŞE NE DER? "FENER AĞLAMA" DEMİŞTİ
Wesley Sneijder, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında mikrofonu eline almış ve "Fener ağlama" tezahüratını yapmıştı. Fenerbahçeli taraftarların bu nedenle Hollandalı futbolcunun transferine nasıl yaklaşacağı soru işareti.

TAKVİM / ÖZEL