Grosskreutz komedisi!

Dortmund, FIFA'nın sistemine geç giriş yaptığından dolayı Grosskreutz transferinde kriz çıktı. G.Saray, 3 yıllık sözleşme yaptığını açıklasa da Panzer, Arena'ya çıkamayabilir

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2015 Güncelleme 02 Eylül 2015, 00:40
Grosskreutz komedisi!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray transferde ağır davranmanın bedelini ödüyor. Cimbom, transferin son gününde Alman futbolcu Kevin Grosskreutz'u İstanbul'a getirdi. Dortmund'un Grosskreutz'un Transfer Matching System (TMS) üzerindeki eşleşmesini zamanında yapamadığı bu nedenle transferin gerçekleşmeme durumunun olduğu iddia edildi. Son kararı 7 gün içinde FIFA verecek. TFF, transferde yaşanan sorun nedeniyle bir açıklama yaptı. TFF açıklamasında, yaşanan sorunda bir sorumlulukları olmadığı çünkü (TMS)'nin kulüplerin kullandığı bir sistem olduğunun altı çizildi.

RESMİ SÖZLEŞME AÇIKLANDI!
Galatasaray, dün gece saatlerinde ise Alman futbolcuyla sözleşme yaptığını KAP'a bildirdi. Dortmund'a bonservis bedeli olarak 1.5 milyon Euro ödenecek. 3 yıllık anlaşma boyunca Grosskreutz ilk yıl 1.85 milyon Euro son iki yıl ise 1.5 milyon Euro alacak.

1 DAKİKAYLA TRANSFER YATTI
Real Madrid ise, aylardır peşinden koştuğu kaleci David De Gea'nın transferini sadece 1 dakikayla kaçırdı. Real Madrid ve Manchester United kulübü yetkilileri 31 Ağustos gecesi anlaşmaya vardı. Resmi belgelerin faksla İspanya Futbol Federasyonu'na saat 00.01'de gelmesinden dolayı transfer gerçekleşmedi.