Pato için son teklif

Sarı-Kırmızılılar Pato için Brezilya kulübüne 5.5 milyon Eurou'lk bir teklif sundu. Tottenham'ın da istediği yıldız oyuncuda sıcak saatler yaşanıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2015 Güncelleme 31 Ağustos 2015, 11:04
Pato için son teklif

İÇİNDEKİLER

Galatasaray hareketli saatler yaşıyor... Sarı-Kırmızılılar bir süredir gündemde olan Brezilyalı golcü Pato için Corinthians'la bir kez daha pazarlık masasına oturdu. Daha önce bu oyuncu için 5 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden Galatasaray Yönetimi bu rakamı 5.5 milyon Euro'ya kadar çıkardı. Bu oyuncuyu İngiliz kulüplerinden Tottenham'ın da istemesi üzerine Corinthians kulübünün bir değerlendirme yaptığı gelen bilgiler arasında. Pato'yu 7 milyon Euro'dan aşağı vermeyi düşünmeyen Brezilya kulübünün vereceği cevap merakla bekleniyor. Corinthians'ın kiralama teklifine sıcak bakmadığı, Pato'yu bonservisiyle vermeyi planladığı ortaya çıktı. Görüşmelerin aralıksız sürdüğü belirtildi.
SORU İŞARETLERİ ORTADAN KALKMALI
BU arada sezonu Sao Paulo'da kiralık olarak geçiren yıldız oyuncu neler olduğu hakkında fazla bir bilgisi bulunmadığını ifade ederek, "Menajerim ile görüşeceğim. Sao Paulo'da son maçıma mı çıktım bilmiyorum. Ben burada kalmak istiyorum ama bu bana bağlı değil. Oturup durumları görüşmeliyiz. Geleceğim hakkındaki soru işaretleri kalkmalı" dedi.