Sırada Vydra var!

Sow'u rekor ücretle Al Ahli'ye satan Fenerbahçe yedek bir santrafor için düğmeye bastı. Watford'un Çek yıldızı Vydra'yı kiralamak için harekete geçti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2015 Güncelleme 29 Ağustos 2015, 02:24
Sırada Vydra var!

İÇİNDEKİLER

Moussa Sow'un 16 milyon euro'ya satılmasıyla kasasına ciddi bir meblağ girecek olan Fenerbahçe'nin hücum hattına takviye yapıp yapmayacağı merak edilirken sarı lacivertli ekipten flaş bir transfer hamlesi geldi.

SON DAKİKA HAMLESİ
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford'da forma giyen Çek golcü Matej Vydra'yı gözüne kestiren Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki oyuncuyu kiralamak için kulübünün kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. 2010-11 sezonunda Çeki ekibi Banik Ostrava'dan 3 milyon euro karşılığında İtalya'nın Udinese ekibine transfer olan Vydra, 2015 yılına kadar Club Brugge, Watford ve West Bromwich Albion'da kiralık olarak forma giydikten sonra Watford'a transfer olmuştu.



1.80 BOYUNDA GÜÇLÜ BİR YILDIZ
Forvette ve ağırlıklı olarak santrfor mevkiinde oynayan 1.80 boyundaki golcü oyuncunun piyasa değeri ise 5,5 milyon euro. Ancak Fenerbahçe Yönetimi, Sportif Direktör Terraneo aracılığıyla kiralık teklifi sundu.

PİYASA DEĞERİ 6 MİLYON EURO
Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonuyla kiralama yönteminde takıma kazandırmak istediği çek santrfor Matej Vydra'nın piyasa değerinin 6 milyon Euro civarında olduğu belirtildi. Çek futbolcu gerek görüldüğü taktirde sağ ve sol açık mevkilerinde de görev yapabiliyor.

FENERBAHÇE RİSKE GİRMEK İSTEMEDİ!
FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, "Sow'un takımdan ayrılması işimize gelmez. Onun kalitesinde bir oyuncu almak istersek aldığımız parayı vermek zorunda kalırız" demişti. Fenerbahçe kurmayları da transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala yüksek maliyetli bir transferi riskli görerek kiralama yolunu tercih etti. Eger Vydra kiralanırsa hem kaliteli bir oyuncu alınmış olacak hem de maliyet düşük olacak