İbrahimovic bombası

Aftonbladet gazetesi perşembe günü İstanbul'a gidecek ve sağlık kontrolünden geçecek... Sonra da imza atacak" diye yazdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ağustos 2015 Güncelleme 03 Ağustos 2015, 13:46
İbrahimovic bombası

İÇİNDEKİLER

İsveç ve İtalya basınında, Galatasaray'ın ilgilendiği öne sürülen Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic hakkında bomba iddialara yer verildi.

ANLAŞTI BİLE !
İsveç'in Aftonbladet gazetesi haberinde, 33 yaşındaki Ibrahimovic ile Milan, Roma ve Manchester United'ın da ilgilendiğini ancak transfer için en yüksek teklifi Galatasaray'ın yaptığını öne sürerek, "Galatasaray ile anlaşan Ibrahimovic'in 6 Ağustos Perşembe günü sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor" diye yazdı.

KALACAK İDDİASI
Corriere della Sera
gazetesinde yer alan haberde ise, Ibrahimovic'in Galatasaray ve Milan yerine tercihini Paris'te kalmaktan yana kullanacağı iddia edildi.

BÜYÜK HEYECAN YARATTI
Galatasaraylı taraftarlar İsveç basınındaki İbrahimoviç haberinden sonra yıldız futbolcunun sosyal medya hesabını mesaj yağmuruna tuttalar. İsveçli yıldıza "Galatasaray'a gel seni kral gibi karşılayalım" mesajları atan Sarı- Kırmızılı taraftarların ilgisi de İbra'yı şaşırttı.