Yıldırım Arda için bastırıyor!

Barcelona'da Arda'nın Ocak ayına kadar kiralanması gündeme geldi. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yarın Arda'ya 5, Barça'ya 3 milyon Euro önerecek. Kararı ise yeni seçilen Barcelona Başkanı Josep Bartomeu verecek. Fener taraftarı heyecanlı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Temmuz 2015 Güncelleme 19 Temmuz 2015, 02:10
Yıldırım Arda için bastırıyor!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Arda Turan için ümidini kaybetmedi. İspanyol kulübünde Arda Turan'ın Ocak ayına kadar başka bir kulübe kiralanması gündeme geldi. Barcelona dün yeni başkanını seçerken, Sarı-Lacivertli yönetim de yeni seçilen Barcelona yönetimine pazartesi günü resmi teklif yapma kararı aldı. Başkan Aziz Yıldırım'ın Arda için menajer Ahmet Bulut ile bir görüşme yaptığı Bulut'un da Yıldırım'a "Önce Barcelona'yı sonra Arda'yı ikna etmelisiniz" dediği öğrenildi. Arda'ya Sarı-Lacivertli formayı giydirmek isteyen Yıldırım'ın pazartesi günü Arda'ya 6 ay için 5 milyon Euro, İspanyol kulübüne de kiralama bedeli olarak 3 milyon Euro önereceği belirlendi. Fenerbahçe'nin yapacağı resmi teklifin İspanyol kulübü tarafından değerlendirmeye alınacağı belirtildi. G.Saray'ın da Arda'yı kiralamak istediği ancak F.Bahçe gibi çılgın bir teklif yapmasının mümkün olmadığı vurgulandı.

TERRANEO PAZARTESİ GÜNÜ İSPANYA YOLCUSU!
Sarı-Lacivertli yönetimin Arda'yı ikna etmek için hatırı sayılır kişileri devreye soktuğu ortaya çıktı. Her fırsatta Galatasaraylı olduğunu söyleyen Arda'ya ise Sarı-Kırmızılı camiadan "Fenerbahçe'ye gitme" diye baskı yapıldığı ifade edildi. Ancak Fenerbahçe Yönetimi'nin Barcelona kulübü ile yapacağı görüşmenin bu konuda belirleyici olabileceği iddia edildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Sportif Direktör Terraneo vasıtasıyla pazartesi günü İspanyol kulübü ile temasa geçecek. Duruma göre Yıldırım'ın da İspanya'ya gidebileceği belirlendi.

BARÇA DEVLER LİGİ İÇİN PLAN YAPIYOR!
Arda
Turan'ın menajeri Ahmet Bulut İspanyol medyasına yaptığı açıklamada, "Barcelona Ocak ayından sonra Arda Turan'ı Şampiyonlar Ligi'nde oynatmak istiyor. Eğer Arda başka bir takımda Şampiyonlar Ligi maçına çıkarsa bu sorun olur" dedi. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden elenip UEFA'ya gitmesi halinde Arda Turan'ın F.Bahçe'ye gitmesinin daha kolay olabileceği vurgulandı.