Van Persie gelirse olay olur

Binlerce taraftarın izlediği imza töreninde Nani resmen Fenerbahçeli oldu. Portekizli yıldız, "Bana bu karşılamayı yaptığınız için teşekkür ederim. Hayatımın en güzel günü" dedi. Taraftarlar ise 'I love you Nani' diye bağırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2015 Güncelleme 07 Temmuz 2015, 01:09
Van Persie gelirse olay olur

İÇİNDEKİLER

VE Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Nani dün kendisini Fenerbahçeli yapan imzayı binlerce taraftarnın önünde attı. Sarı-Lacivertli taraftarların yoğun ilgisi karşısında çok şaşıran ve sevinen Nani, "Hayatımın en güzel günü. Bana bu karşılamayı yaptığınız için çok teşekkür ederim. Şimdiden buraya gelerek doğru karar verdiğime eminim. Buraya gelmek benim için iyi bir fırsat. Şimdiden söz vermek istemiyorum ama benim işim sahada. Umarım hep birlikte mutlu olacağız" dedi. Nani kendisine verilen topla önce kısa bir şov yaparak taraftarları heyecanlandırdı ardından da topların hepsini taraftarlara armağan etti. Portekizli yıldız futbolcu, sahadaki bu şovundan sonra çeket ve gömlek giyerek basının karşısına çıktı. Nani, "Bu ülkede çok kibar ve sıcak insanlar var. Kararımın doğru olduğunu anladım. Burada olmaktan tarifsiz bir mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Formayı giydi imzayı attı!Formayı giydi imzayı attı!

VAN PERSİE GELİRSE BÜYÜK KATKI YAPAR!

Nani, transferi gündemde olan Van Persie ile ilgili "Van Persie'yle konuşma şansı henüz bulamadım. Çok tecrübeli, çok iyi bir oyuncu. Onu gayet iyi tanıyorum. Eğer transfer edilirse güzel bir karar olur" dedi. Nani, Süper Lig ile ilgili ise "Şu ana kadar Türkiye ligini fazla takip edemedim. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk mücadelesinde olduğunu biliyorum. Derbi maçların önemini biliyorum" dedi.

MANCHESTER'A NE KADAR ÖDENECEK
Fenerbahçe, Portekizli futbolcu Luis Nani ve kulübü Manchester United ile anlaşmanın sağlandığını açıkladı. Fenerbahçe Futbol AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, 3 yıllığına anlaşmaya varılan Nani için Manchester United Kulübü'ne 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği bildirildi.