Şeytan peşine düştü

Premier Lig'de bu sezon şampiyonluk hesapları yapan Manchester United, Muslera için tam 35 milyon Euro'luk teklifle Galatasaray'ın kapısını çaldı. Cimbom çılgın para için süre istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Temmuz 2015 Güncelleme 06 Temmuz 2015, 00:00
Şeytan peşine düştü

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Muslera'ya İngiliz takımlarının ilgisi devam ediyor. 2 senedir Muslera'yı yakından takip eden ve arada nabız yoklayıp tekliflerede bulunan Manchester United'ın, bu kez Fernando Muslera için en ciddi teklifini yaptığı öğrenildi. Ada basının haberine göre Manchester United, Galatasaray'ın reddedemeyeceği bir teklifle Florya'nın kapısını çaldı. Kale sorununu çözüp uzun yıllar problem yaşamak istemeyen Kırmızı Şeytanlar'ın Muslera'nın bonservisi için ayırdıkları para tam 35 milyon Euro. 105 milyon TL'lik bu teklifin Sarı-Kırmızılı kulübün reddedemeyeceği konuşuluyor.

MUSLERA HAYIR DİYEMEZ!
Sarı-Kırmızılı taraftarların da çok sevdiği Muslera'nın bu rakama satılmasına pek tepki göstermeyeceği ön görülüyor. Zira Muslera 35 milyon Euro'ya satılırsa bu Türkiye transfer tarihinin rekoru olarak kayıtlara geçecek. Bir röportajda Ada'ya gitmeyi çok istediğini söyleyen Muslera, Manchester United'tan gelecek bir teklife hayır demeye- cek gibi görünüyor.