Nani bitti Sıra Van Persie'de

Fenerbahçe, Van Persie'ye yıllık 4.5 milyon Euro+3 yıllık sözleşme+5 milyon Euro imza parası+Şampiyonlar Ligi'ne kalınması halinde, çeyrek, yarı final ve final için ekstra bonus+25 golü geçmesi halinde de prim vaad etti. Van Persie 2 gün süre istedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2015 Güncelleme 03 Temmuz 2015, 01:09
Nani bitti Sıra Van Persie’de

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Manchester United'ın süper yıldızı Nani'nin transferini dün resmen açıkladı. Taraftar bu haber sonrası adeta bayram yaptı. Bu arada Fener, Van Persie'nin menajeri Cornelis Vos ile dün bir kez daha bir araya geldi. Kanarya, Van Persie'ye yıllık 4 milyon Euro garanti para, 3 yıllık sözleşme, 5 milyon Euro imza parası, Şampiyonlar Ligi'ne kalınması halinde bonus, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek, yarı final ve final başarıları için ekstra bonus, 25 golü geçmesi halinde yine bir ekstra ücret teklif etti. Hollandalı yıldızın menajerinin bu teklifden oldukça memnun olduğu ancak Hollandalı yıldızı ikna etmeye çalıştığı belirlendi.

İNGİLTERE VE İSPANYA'DAN DA TEKLİFLER VAR
Van Persie'nin Fenerbahçe'den düşünmek için 2 gün süre istediği ve futbol hayatına Türkiye'de devam edip etmeme konusunda çekinceleri olduğu belirtildi. İngiltere ve İspanya'dan da teklifler alan Van Persie'ye en iyi teklifi Fenerbahçe'nin sunduğu ifade edildi. Fener 2 gün sonra Hollandalı yıldızı İstanbul'a davet etmeyi planlıyor.

GURURLUYUZ! TÜRKİYE'DE İLK TAKVİM YAZDI
Portekizli yıldız Nani'nin Fenerbahçe'ye gelişini ilk gazeteniz TAKVİM yazdı. Gururluyuz... Çünkü taraftar haberi ilk önce bizden öğrendi.