Sosa'ya 8 milyon Euro!

Arjantin'in Estudiantes takımı, Beşiktaş'a Sosa için 8 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. Bu teklif yönetimin aklını karıştırsa da Şenol Güneş satışa karşı çıkıyor. Nasıl bir karara varılacağı 1-2 gün içinde ortaya çıkacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2015 Güncelleme 02 Temmuz 2015, 00:17
Sosa’ya 8 milyon Euro!

İÇİNDEKİLER

Demba Ba'ya 13 milyon Euro, genç stoper Atınç'ı da 5+1 milyon Euro'ya gönderen Beşiktaş'a Jose Sosa için de reddedilmesi güç bir teklifle karşı karşıya... Arjantin radyosu Radiolared, Sosa'yı kiralama isteği geri çevrilen Estudiantes'in, siyah-beyazlı kulübe 8 milyon Euro'luk teklifle gelmeye hazırlandığını ileri sürdü. Bu arada teknik direktör Şenol Güneş'in Gökhan Töre ve Sosa gibi isimlerin satılmasına, stadın açılması ve şampiyonluk yarışı gerekçeleriyle karşı çıktığı öğrenildi. Ancak Arjantin kulübünden gelen teklif yönetimin kafasını karıştırmışa benziyor. Çünkü 8 milyon Euro geri çevirilmesi zor bir teklif.

SOSA BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR...
Jose Sosa'
nın Beşiktaş'ta kalmak istediği Siyah-Beyazlı kulübe yakın isimler tarafından ifade ediliyor. Yönetimin her ne katdar bu teklif sonrasında tereddütte de kalsa da Sosa'nın çok büyük bir ihtimalle takımda kalacağı, aksi halde Şenol Güneş ile ciddi sıkıntıların oluşabileceği ifade ediliyor.