Huntelaar göz kırptı

2014 Dünya Kupası'nda Sneijder'le yaşadığı gol sevincinin fotosunu paylaşan Huntelaar "Sneijder ne güzel sarıldı, 1 sene oldu. Yeni bir tanenin zamanı geldi" yorumunu yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2015 Güncelleme 01 Temmuz 2015, 01:21
Huntelaar göz kırptı

İÇİNDEKİLER

GALATASARAY'ın forvet adayları arasında ilk sırada yer alan Klaas Jan Huntelaar'la ilgili girişimler sürerken, Hollandalı yıldızın Instagram hesabından yolladığı mesaj büyük heyecan yarattı.

GİZLİ MESAJ MI VERDİ?
2014 Dünya Kupası'nda oynanan Meksika maçında Sneijder'le yaşadığı gol sevin- cinin resmini paylaşan Huntelaar, altına da "Sneij der ne güzel sarıldı, 1 sene oldu artık. Yeni bir tanenin zamanı geldi" yorumunu yaptı.

MADDİ ENGELLER VAR
Huntelaar
'ın bu sözleri, "Galatasaray'da Sneijder'le buluşacak" şeklinde yorumlandı. Fakat kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre transferin önünde önemli engeller var. Bonservis için 7 milyon Euro isteyen Schalke'nin indirime yanaşmadığı, Huntelaar'ın da 4 milyon Euro'da direttiği öğrenildi. Ayrıca Fenerbahçe'nin de devreye girmesi de piyasayı yükseltmiş durumda. Fakat Galatasaray yönetimi transfer için şartları sonuna kadar zorlayacak.