Mitroglou geliyor

Başkan Orman'ın yakın dostu olan menajer Ertan Göksu dün Yunanistan'a giderek Fulham'lı Kostas Mitroglou ile masaya oturdu. Görüşmeler olumlu şekilde sürüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2015 Güncelleme 29 Haziran 2015, 02:01
Mitroglou geliyor

İÇİNDEKİLER

Demba Ba'yı 14 milyon Euro karşılığında Çin kulübü Shangai Shenhua'ya satan Beşiktaş bombayı patlatıyor... Senegalli golcünün yerini çok önemli bir isimle doldurmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Kostas Mitroglou'yu bitiriyor. Başkan Fikret Orman'ın yakın dostu olan menajer Ertan Göksu dün Yunanistan'a giderek Mitroglou ve menajeri ile masaya oturdu. Bonservisi Fulham'da olan ve geçen sezon Olympiakos'ta kiralık oynayan Yunan forvetin Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı fakat yıllık ücret konusunda sıkıntı yaşandığı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar'ın 2.5 milyon Euro teklif ettiği, Mitroglou'nun ise 3.5 milyon Euro garanti ücret istediği belirlendi. Menajer Ertan Göksu'nun Başkan Orman'la sürekli temas halinde olduğu ve bugün yapılacak ikinci görüşmede fiyatın artırılacağı öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in Kostas Mitroglou transferinin mutlaka bitirilmesi için yönetime talimat verdiği de gelen bilgiler arasında.

BAŞKAN ORMAN, REMY İLE BİZZAT İLGİLENİYOR
Fakat Beşiktaş yönetimi olumsuz bir gelişmeye karşın B Planı'nı belirlemiş durumda... Siyah-Beyazlılar, Chelsea'nin satış listesine koyduğu Loic Remy'yi de listesine almış durumda. Fakat Beşiktaş, Fransız yıldızın bonservisi çok yüksek olduğu için kiralama formülü üzerinde duruyor. Başkan Fikret Orman'ın Chelsea ile çok iyi ilişkileri olduğu için bu transferle bizzat ilgilendiği de ifade ediliyor. Kostas Mitroglou'yu ilk planda tutan Beşikaş, bir aksilik gelmesi durumunda Remy için girişimlere hız verecek. Fransız forvet geçen sezon başında QPR'den alınmıştı.