Son bomba İtalya'dan

İtalya basını Melo'yu almak isteyen İnter'in kaynak yaratmak için Fredy Guarin'i F.Bahçe'ye satabileceğini, sarı-lacivertli ekibin 11 milyon euro önerdiğini yazdı. İnter 13 milyon euro istiyor.

Giriş Tarihi 16 Haziran 2015, 00:00 Güncelleme 16 Haziran 2015, 09:39
Son bomba  İtalya’dan

İÇİNDEKİLER

Takımda büyük değişiklikler yapmaya kararlı olan F.Bahçe'de transfer iddiaları bitmek bilmiyor. Kaleden forvete kadar her mevkiye takviye yapacak olan sarı-lacivertli ekip için son iddia Fredy Guarin. Pereira'nın Porto'dan öğrencisi olan Kolombiyalı oyuncu için kulübü İnter ile pazarlık yapıldığı da iddia ediliyor. İtalyan basınına göre F.Bahçe önce 10 milyon euro teklif etti. İnter 13 isteyince 11'e çıktı. İnter'in hocası Mancini'nin ısrarla Melo'yu istemesi, F.Bahçe'nin işine yarayacak gibi.

Yetenekli, hırslı, güçlü
La Gazzetta Dello Sport, F.Bahçe ile İnter'in anlaşmaya yakın olduğunu, Guarin'i ikna etme işinin de teknik direktör Pereira'ya kaldığını ileri sürdü. 28 yaşındaki oyuncu hem hırsı hem gücü hem de yetenekleriyle orta saha için aranan bir yıldız. Her sezon 35-40 maç oynayan Guarin geçen sezon 38 maç, 7 gol, 7 asistlik performansıyla İnter'e katkıda bulundu. Porto'dayken, "Gideceğim tek takım Juventus olur" diyen sonra İnter'e imza atan Guarin kiralık da alınabilir.

İstikrar sembolü
Kolombiya Milli Takımı'nda da oynayan Fredy Guarin tam anlamıyla istikrar sembolü. Fransa'nın St. Etienne takımından Porto'ya transfer olan Guarin burada 6 sezonda UEFA Avrupa Ligi de dahil 6 kupa kaldırdı. Guarin en iyi dönemini 2010-11 sezonunda (3 kupalı sezon) Porto'da yaşadı.