Pereira geldi çetesi yolda

4 koldan teknik adam arayan Fenerbahçe yönetiminin el sıkıştığı Vitor Pereira, dün akşam saatlerinde İstanbul'a ayak bastı. Portekizli teknik adam ilk iş olarak eski Beşiktaşlı Quaresma ya da Nani'yi kadroda istiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Haziran 2015 Güncelleme 10 Haziran 2015, 00:38
Pereira geldi çetesi yolda

İÇİNDEKİLER

İsmail Kartal ile yolların ayrılmasından sonra 4 koldan teknik adam arayışlarına başlayan Fenerbahçe dün yeni hocasına kavuştu... Başkan Aziz Yıldırım'ın tam yetki verdiği sportif direktör Giuliano Terrenao, Olympiakos'u şampiyonluğa taşıyan Vitor Pereira ile her konuda anlaşma sağladı ve başarılı hocayı dün İstanbul'a getirdi. Portekiz basını da dün 'son dakika' olarak Pereira'nın Fenerbahçe'ye 2 yıllık imza atacağını duyurdu. Terrenao-Pereira zirvesinde konuşulan çok çarpıcı bir konuyu TAKVİM gün yüzüne çıkarıyor. Terrenao- Pereira buluşmasında sadece sözleşme şartları değil, transfer de masaya yatırıldı. Portekizli teknik adamın çok sürpriz bir öneriyi gündeme getirdiği ve vatandaşları Ricardo Quaresma ile Luis Nani'nin transferini istediği öğrenildi. Giuliano Terrenao'nun da bu istek karşısında büyük şaşkınlık yaşadığı ve konuyu yönetime ileteceğini söylediği belirlendi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın iki Portekizli kanat oyuncusunun transferine ne diyeceği şu anda soru işareti olarak duruyor

QUARESMA, BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARIN SEVGİLİSİ
2010 yılında Beşiktaş'a gelen ve 2.5 yıl Siyah-Beyazlı formayı giyen Ricardo Quaresma gösterdiği inişli çıkışlı grafiğe rağmen taraftarların sevgilisi olmuştu. Başarısız geçen Katar macerasından sonra geçen sezon devre arasında eski kulübü Porto'ya dönen Q7, performansıyla büyük alkış alıyor. 32 yaşındaki Quaresma'nın Porto ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor... Bonservisi Manchester United'ta olan Luis Nani ise geçen sezonu Sporting'de kiralık geçirdi. 7 gol ve 6 asistlik performans sergileyen 28 yaşındaki futbolcunun da 3 yıl daha sözleşmesi var.

YILDIZLARA 'AYAR' VERİYOR!
F.Bahçe'nin anlaşma sağladığı Portekizli teknik adam Pereira sıradışı bir hoca görünümünde. Saha kenarında agresif hareketleriyle tanınan Portekizli teknik adam, yıldız oyunculara olan mesafesiyle tanınıyor. Pereira, yıldız oyuncuları idmanlarda çok yoruyor.

TAKVİM GAZETESİ NE DİYORSA O KARDEŞİM!
Gazeteniz Takvim, Portekizli Pereira'nın gelişini okuyucularına daha önceden duyurmuştu
TAKVİM Gazetesi, son olarak önceki gün Pereira'nın 48 saat içinde açıklanacağını okuyucularına duyurmuştu. Transfere hızlı bir giriş yapan Takvim, yine transferde 1 numara olduğunu gösterdi.



OKUYUCU YİNE YANILMADI
Daha önceki sayılarında Portekizli teknik adam Pereira'nın Fenerbahçe'nin başına geçeceğini yazan Takvim, okuyucularını yine yanıltmadı.