Şampiyonluk hediyesi Podolski!

Şampiyon olup 4. yıldızı takan Sarı-Kırmızılılar transfer bombasını da patlatıyor. İtalyan basını "Lucas Podolski, Galatasaray'a çok yakın" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2015 Güncelleme 29 Mayıs 2015, 09:40
Şampiyonluk hediyesi Podolski!

İÇİNDEKİLER

Nefesleri kesen bir yarışın ardından mutlu sona ulaşıp 4. yıldızı takan Galatasaray transfer bombası da patlatıyor... İtalya'dan gelen haberlere göre Sarı- Kırmızılılar, Lucas Podolski'yi bitirmeye çok yaklaştı. Birçok gazete ve internet sitesinin yer verdiği habere göre sezon ortasında Arsenal'den Inter'de kiralanan fakat bekleneni veremeyen Alman yıldız önümüzdeki sezon çok büyük bir ihtimalle Galatasaray formasını giyecek. Hatta bazı internet siteleri, Inter'in hafta sonu Empoli ile oynayacağı lig maçının ardından Alman futbolcunun İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçeceğini de yazdı. Ayrıca Sarı- Kırmızılı yönetimin Lucas Podolski'nin menajeriyle 3 yıllık sözleşme için anlaşma sağladı, Arsenal'in de transfere onay verdiği iddia ediliyor.

İKİ YIL ÖNCE KAP'A DA BİLDİRİLMİŞTİ AMA...
ÇOK uzun bir süredir Podolski'nin transferi için uğraş veren Galatasaray iki yıl önce Alman futbolcu ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirmiş fakat görüşmeler son anda tıkanmıştı. Cimbom sezon başında da Podolski'yi gündemine almasına rağmen transferi gerçekleştirmeyi yine başaramamıştı.

ARENA'DA CİMBOM'A GOL ATTI
BU sezon Arsenal formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı forma giyen ve Arena'da bir de gol atan Lucas Podolski devre arasında Inter'e kiralanmıştı. Fakat Mancini yönetiminde bekleneni veremeyen tecrübeli futbolcu ayrılık kararı al- mıştı. Podolski düşen performansı nedeniyle Alman Milli Takımı'ndaki formasını da kaptırmış durumda.