Karakterli oyun için oyuncularımı kutlarım

Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Bilic, "Motivasyonu zor olan br maçtı. Kazanmak için sezon sonu elimizden geleni yaptık. Oyuncularımı karakterli mücadeleleri için tebrik ederim" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2015 Güncelleme 25 Mayıs 2015, 01:42
Karakterli oyun için oyuncularımı kutlarım

İÇİNDEKİLER

Maçtan sonra yaptığı açıklamada oyuncuları tebrik etti. Karşılaşmayı değerlendiren Hırvat hoca "Oyuna rakip takım saha ve seyirci avantajıyla iyi başladı. Bu baskıyla golü de buldular. İlk yarı onların skor ve oyun üstünlüğüyle sonuçlandı. Ancak ikinci yarı oyuncularım gerçek kimliğine büründü. Karakterli bir mücadele örneği gösterdiler. Bundan dolayı onları tebrik ediyorum. İkinci yarı 4-5 net pozisyondan faydalanamadık. Bunlar girse 3 puan kaçınılmaz olurdu" dedi.

BİZİ İLGİLENDİRMEZ
Gazetecilerin Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı sorulması üzerine "Bizi ilgilendiren bir durum değil. Biz kazanmak için sahaya çıktık elimizden gelen her şeyi yaptık ama olmadı" dedi.

KART GÖREN DEMBA BA HAFTAYA YOK
Uzun bir süredir sarı kart sınırında olan Demba Ba, Galatasaray karşısında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Senegalli futbolcu ligin son haftasında oynanacak olan Gençlerbirliği karşısında takımındaki yerini alamayacak. Böylece Demba Ba bu kartla bu sezonu bitirdi.