Fener sonuncu Erciyes'e takıldı!

Henüz 2. dakikada Egemen ile öne geçen Kanarya'ya 4 dakika sonra Jacques karşılık verdi. Kazanmaya mecbur olan Sarı-Lacivertli futbolcular 70'e kadar tel tel döküldü Son 20'deki ataklara kaleci Gökhan Değirmenci dur deyince şampiyonluk ateşe düştü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2015 Güncelleme 14 Mayıs 2015, 00:41
Fener sonuncu Erciyes’e takıldı!

İÇİNDEKİLER

Fener'e ağır darbe... Şükrü Saracoğlu'nda Kayseri Erciyespor'u konuk eden Sarı-Lacivertliler, ligin son sırasında yer alan rakibiyle 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda çok ağır bir yara aldı... Bitime 3 hafta kala lider Galatasaray'ın 3 puan gerisine düşen Kanarya bugün Beşiktaş'ın kazanması halinde 3. sıraya gerileyecek... Fenerbahçe henüz 2. dakikada golü buldu. Diego'nun kullandığı kornere iyi yükselen Egemen'in kafa vuruşu ağlara gitti. Bu golden sonra herkes "Fener fark atacak" yorumları yaparken Erciyes'in yanıtı geldi. Dakikalar 6'yı gösterdiğinde bu kez Erciyes'in kullandığı köşe vuruşunda Jacques golü buldu ve skor 1-1 oldu. 10. dakikada kaleci Volkan'ın hatasında Vleminckx'in sağ çaprazdan boş kaleye çektiği şut yan ağlarda kaldı. 20. dakikada Oğulcan'ın sert vuruşunda top yan direkten döndü. İlk yarı böylece 1-1 sona erdi.

VOLKAN DEMİREL BU KEZ 30 METREDEN YİYORDU!

İkinci devreye Fener hızlı girdi. 51'de Sow'un kafası auta gitti. 55'te Alper ayak içiyle uzak köşeye vurdu, Gökhan kurtardı. 70'te Oğulcan'ın 30 metreden vuruşu ağlara giderken önce Volkan sonra üst direk golü önledi. 71'de Diego vurdu, Gökhan iyi kapandı. 86'da Alves'in serbest vuruşunda Gökhan yine gole izin vermedi. 87'de Caner ceza sahası dışından vurdu, Gökhan müthiş uzandı. Gecenin yıldızı Gökhan 90+2'te Webo'nun kafasını da çıkardı ve maç 1-1 sona erdi.

SELÇUK ŞAHİN SÜRPRİZİ

Sakatlığı nedeniyle Emre Belözoğlu'nu riske etmeyen teknik direktör İsmail Kartal ilk 11'de sürpriz yaptı... Kartal, tecrübeli yıldızın yerine orta alanda Selçuk Şahin'i tercih etti. Meireles, Alper ve Mehmet Topuz gibi isimleri yedek bırakıp Selçuk'u oynatan Kartal'ın hamlesi tartışma yarattı. Fakat Kartal 2. yarının başında Alper ve Meireles'i oyuna aldı.

ŞÜKRÜ SARACOĞLU'NDA TARAFTAR ŞOKU

F.BAHÇELİ taraftarlar şampiyonluk yolunda çok büyük önem taşıyan Kayseri Erciyesspor maçına ilgi göstermedi ve tribünlerin büyük bölümü boş kaldı. Öte yandan Erciyes'e ayrılan kısımda ise 19 taraftar yer aldı.

SAVUNMA YİNE EVLERE ŞENLİK

Son iki haftada Balıkesirspor ve Sivasspor'dan toplam 5 gol yiyen Fenerbahçe dün de savunmada büyük açıklar verdi... Erciyesspor'un beraberlik golünde tam 9 Sarı-Lacivertli futbolcu ceza sahasında olmasına rağmen Jacques bomboş pozisyonda golü attı. Son haftaların eleştirilen ismi Volkan de yine yaptığı hatalarla tepki çekti.