Fenerbahçe Sivas'ta 3 puan arıyor!

Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, zorlu Sivas deplasmanına çıkıyor. 19.00'da başlayacak maçı Halis Özkahya yönetecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mayıs 2015 Güncelleme 09 Mayıs 2015, 01:34
Fenerbahçe Sivas’ta 3 puan arıyor!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 30. haftasında Sivas deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe, bu maçtan 3 panla ayrılarak şampiyonluk yarışına kaldığı yerden devam etmeyi planlıyor.

EKSİKLER VAR...
Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Fenerbahçe'de kart cezalısı olan Bruno Alves ile Selçuk Şahin'in dışında sakatlığı bulunan Mehmet Topuz forma giymeyecek. Sivasspor'da ise Korcan, Eneramo, İbrahim Akın ve Abdurrahman'ın sakatlıkları bulunuyor.

FENERBAHÇE SİVAS'TA GOLÜ UNUTTU
Fenerbahçe, Sivas'ta 2011 yılında 4-3 kazanarak şampiyon olduğu maçtan sonra Sivas'a deplasmanda gol atamadı. Fenerbahçe bu son üç maçın 2'sini kaybetti birinde berabere kaldı.

MEHMET TOPAL CHAHECHOUE'YA YAPIŞACAK
Fenerbahçe'
de Sivas'ın en etkili ismi Chahechoue'yu durduracak isim belli oldu. Mehmet Topal'ın Faslı futbolcuya yakın oynayarak etkisini azalmaya çalışacağı bildirildi.

8 FUTBOLCU KART SINIRINDA!
Sivas'la çok kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de 8 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Mehmet Topal, Egemen, Kuyt, Webo, Emenike, Meireles, Hasan Ali ve Kadlec bu akşam oynanacak Sivas maçında kart görürlerse çarşamba günü Şükrü Saracoğlu'ndaki Kayseri Erciyes maçında görev yapamayacaklar. Futbolculara gereksiz kart görmemeleri hususunda uyarı yapıldı.

SİVAS'TAN BİLET JESTİ
Sivasspor yönetimi, son dönemde moda olan büyük takım maçına zamlı bilet uygulamasını yapmadı. Yiğidolar, bu karşılaşmada diğer karşılaşmaların aynı tarifesini uyguladı. Fenerbahçe tarafına bilet fiyatları 15 TL olara belirlendi. Ancak F.Bahçeliler'e yüzde 5'ten fazla yer verilmedi.