Federer zor sıyrıldı

İstanbul Open Tenis Turnuvası'nda Roger Federer , Schwartzman karşısında maçı 2-1 kazanarak finale çıktı. İsviçreli tenisçi finalde Cueavs ile karşılaşacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mayıs 2015 Güncelleme 03 Mayıs 2015, 01:26
Federer zor sıyrıldı

İÇİNDEKİLER

İSTANBUL Open Tenis Turnuvası'nda yarı final maçında turnuvanın 1 numaralı seribaşı olan Roger Federer, 8 numaralı seribaşı Arjantinli Diego Schwartzman karşısında zorlanmasına rağmen maçı 2-1 kazanarak adını finale yazdırmayı başardı. İlk sete çok iyi başlayan Arjantinli raket ilk seti 6-2 kazanarak ünlü rakibi Federer karşısında 1-0 öne geçti. İkinci sette oyuna ağırlığını koyan Federer rakibin servislerini dördüncü ve sekizinci oyunda kırarak seti 6-2 kazandı. 3. seti de 7-5 galip bitirerek karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Diğer finalist Dimitrov'u 2-0 yenen Cuevas oldu.

FEDERER HAKEMLE TARTIŞTI
FEDERER ilk setin ilk oyunundaki bir pozisyonda rakibinin aldığı sayıya itiraz etti. Hakeme rakibinin vurduğu topun dışarı çıktığını söyleyen Federer bu iddiasında ısrarcı oldu. Ancak yapılan bu itiraz sonucu değiştiremedi.

ALBOT&LAJOVİC ÇİFTLERDE FİNALDE
TENİSTE TEB BNP Paribas İstanbul Open'da çiftlerde Albort- Lajovic ikilisi 3 numaralı seribaşı olan Guccione-Sa çiftini 2-0 yenerek finale çıkmayı başardı