Her yıl bir Sneijder gelecek

"Her türlü ikincilikler başarısızlıktır. Bunu şimdiden beyan ediyorum. Ayrıca her yıl bir yıldız transferi yapacağız. Sneijder ve Drogba ayarında... Projelerimiz hazır... Şunun sözünü verebilirim. Galatasaray'ın 3 yıl sonra bugünkü borcundan daha az borcu olacak. Çok net söylüyorum..."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2015 Güncelleme 25 Nisan 2015, 01:08
Her yıl bir Sneijder gelecek

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da 23 mayıs'ta yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi adaylığını resmi olarak açıklayan Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, Takvim'e özel açıklamalarda bulundu. Özdoğan, "Sıkıntıları biliyoruz, kısa ve uzun vadede nasıl çözeceğimizi de biliyoruz. Artık yeter diyoruz katılımcı demokratik bir ortamda varız diyoruz. Projeler hazır. Kısa vade uzun vade ve orta hepsi planları hazır. İki-üç çok değerli yöneticimiz var. Konularında uzmanlar onlar bunu önümüzdeki günlerde medya önünde açıklayacak. Biz ekip olarak bu taşın altına elimizı koyduk. Reform yapmaya geliyoruz. Artık yeter Ben değil biz variz" dedi. Özdoğan, taraftarları da heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu: "Bizim felsefemiz ve inancımızda ikincilik başarısızlıktır. Seçilmemiz halinde her yıl bir yıldız futbolcu mutlakma alınacak. Sneijder, Drogba gibi..." diye konuştu.

3 YIL İÇİNDE KULÜBÜN BORÇLARI AZALACAK!
Kulübün ekonomik yapısıyla ve projeleriyle ilgili konuşan Ahmet Özdoğan, Galatasaray'ın borçlarını üç yıl sonra TL bazında azalacağına söz verdiğini ifade ederek "Üç yıl sonrasında kulübün bundan daha az borcu olacak. Bunu net olarak söylüyorum, söz veriyorum... Dolar üzerinden gittiğin zaman borç azalması zor gibi. TL üzerinden gideceğiz.. Türk Lirası üzerinden borcu azaltacağız" diye konuştu.

FENERBAHÇE İLE REKABETE EVET! ŞİDDETE HAYIR
Ahmet Özdoğan, Fenerbahçe ile ilişkileriniz nasıl olacak sorusu üzerine "Fenerbahçe ezeli rekabete olduğumuz doğrudur, saha içinde bu rekabet devam eder, tüm şiddet olaylarına karşıyım. Dostluğumuz saha içi rekabet ortamında devam eder. Tavrımız duruşumuz her zaman bellidir. Ezeli rekabete evet, şiddete törere, kavgaya hayır. Galatasaray'a karşı yapılan her türlü hareket hukuk çerçevesi içinde karşılığı verilecektir. Her türlü harakete hukuk içinde karşılık veririz" dedi

Savaş ÇORLU