Kaş yaparken göz çıkardı

Abdurrahim Albayrak şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ın oğlu Muhammet'i idmana getirdi. Sarı-Kırmızılı yönetici burada Sneijder'a çocuğu tanıtırken babasının öldürüldüğünü anlatmak için tetik işareti yaptı. Bu hareketi eleştirilere yol açtı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2015 Güncelleme 24 Nisan 2015, 00:44
Kaş yaparken göz çıkardı

İÇİNDEKİLER

İyi niyetle başlayan hareket büyük bir gafla sonuçlandı. Bir süre önce İstanbul Adliyesi'nde terör saldırısı sonucu öldürülen şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ın yakın dostu olan Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak savcının 9 yaşındaki oğlu Muhammet Hakkı KirazSarı-Kırmızılı takımın yaptığı antrenmana getirdi. Aynı zamanda Galatasaray taraftarı olan Muhammet'i elinden tutarak sahaya getiren Abdurrahim Albayrak üzerinde Galatasaray forması bulunan Muhammet'i futbolculara tanıttı. Ardından antrenmandan önce Sneijder'i şehit savcının oğluyla tanıştıran Abdurrahim Albayrak burada istemeden de olsa büyük bir gafa imza attı. Sarı-Kırmızılı yönetici küçük Muhammet'i Hollandalı futbolcuya tanıtırken babasının öldürüldüğünü anlatmak maksadıyla tetik işareti yaptı. Albayrak'ın bu hareketi eleştiri konusu oldu.

MUHAMMET FUTBOLCULARLA TEK TEK TANIŞTIRILDI
Abdurrahim Albayrak bu hareketi bilinçsiz bir şekilde yapmasına rağmen görenlerin kendisini yadırgadığı gözden kaçmadı. Bir süre sonra Sarı-Kırmızılı futbolcular ve Hamza Hamzaoğlu ile tek tek tanışan Muhammet Hakkı Kiraz'a büyük ilgi gösteren futbolcular ona sevgi gösterisinde bulundu. Antrenman başlamadan önce 9 yaşındaki Muhammet Hakkı Kiraz Galatasaraylı futbolcularma hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra tesislerden ayrıldı.

HERKES BAĞRINA BASTI
Şehit savcımız Mehmet Selim Kiraz'ın oğlu Muhammet Florya'ya geldiğinde herkes tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu 9 yaşındaki minikle yakından ilgilendi.

Albayrak'ın TETiK HAREKETi TEPKi ÇEKTi

Muhammet'i futbolcularla tanıştırmak için Florya'ya getiren Abdurrahim Albayrak her şey çok iyi giderken yaptığı tetik işaretiyle şaşırttı. Bu davranış bir anda buz gibi hava estirdi.