Reyis'in asıl derdi kontrat!

Affedildiği dönem yeni sözleşme sözü alan tecrübeli futbolcu geçtiğimiz hafta Abdurrahim Albayrak'a son durumu sordu. Fakat Albayrak topu yeni gelecek yönetime attı. Buna çok sinirlenen Sabri, Manisa'da kaptanlık bandını reddetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2015 Güncelleme 17 Nisan 2015, 01:48
Reyis’in asıl derdi kontrat!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Manisaspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında Sabri Sarıoğlu krizi yaşanmıştı... Karşılaşmanın 61. dakikasında Felipe Melo'nun yerine oyuna giren Sabri, Brezilyalı yıldızın verdiği kaptanlık bandını takmak istememiş ve maçın sonuna kadar bu göreve Emre Çolak yapmıştı. Herkes Sabri'nin neden böyle bir tavır aldığını tartışırken, gerçekleri yine TAKVİM ortaya çıkardı. Alınan bilgilere göre Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Sabri'nin affedildiği dönemde yeni sözleşme sözü verdi. Fakat tecrübeli fubolcu, aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen yeni sözleşme yapılmaması üzerine geçtiğimiz hafta Albayrak ile bir araya gelip neler olduğunu sordu.

KARABÜK MAÇINDA OYNAMAK İSTEMEDİ!
Albayrakn Sabri'nin yeni sözleşme ile ilgili sorularını geçiştirdiği ve topu yeni yönetime attığı öğrenildi. Bu duruma çok bozulan başarılı futbolcunun Manisa maçında kaptanlık bandını takmayarak yönetime mesaj gönderdiği belirtiliyor. Sabri'nin Karabük maçı öncesi de kriz çıkarıp oynamak istemediğini söylediği fakat Hamza Hamzaoğlu'nun araya girdiği iddia edildi.