2 asistle gelen barış

Kuyt'un yerine oyuna giren Emenike'yi taraftarlar önce ıslıkladı. Bir grup taraftar ise sahip çıktı. Tribünler Emenike'nin 2 asistine ise alkışla cevap verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2015 Güncelleme 17 Nisan 2015, 02:24
2 asistle gelen barış

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş derbisinde tribünün tepkisine sinirlenip formasını çıkaran Emenike ile Sarı-Lacivertli taraftarlar arasında kısmen barış sağlandı. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın 5-0 kazanılan Çaykur Rize maçında son 34 dakikada forma şansı verdiği Emenike Kadıköy'de yine yuhalandı. Takım kadroları anons edilirken ismi ıslıklanan Emenike, ikinci yarıda Kuyt'ın yerine girdiğinde yine tepkiler vardı. Taraftar "Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese" tezahüratıyla Nijeryalı'ya tepkisini sürdürdü. Ancak bir grup taraftar ise alkışlarla Emenike'ye destek verdi. Hatta Emenike'nin Hasan Ali ve Caner'e yaptığı 2 asist sonrasında ise bütün tribünler Emenike'ye alkışla teşekkür
etmeyi de ihmal etmedi.

TERİMİN SON DAMLASINA KADAR SAVAŞACAĞIM
Maçtan sonra açıklama yapan Emenike "Bu takım için terimin son damlasına kadar savaşacağım. Bu böyle bilinsin. Bu maçta yine gol atamadım belki ama 2 asist ile bir nebze olsun kendime güvenim yerine geldi. Kalan maçlarda da forma giyip atacağım gollerle takıma maksimum katkıyı yapmak ve kupayı kaldırmak istiyorum. Bunun için dua ediyorum" dedi.

FENER'E UZANAN ELLER KIRILSIN
Mersin İdmanyurdu futbolcuları, Fenerbahçe'nin uğradığı saldırı nedeniyle karşılaşma öncesi sahaya "Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun" yazılı pankartla çıktı. Fener taraftarları da "Fener'e uzanan eller kırılsın" tezühüratı yaptı.

2 KULVARDA 2 KUPA İSTİYORUZ
F.BAHÇE'nin yıldız futbolcusu Caner Erkin maçtan sonra yaptığı açıklamada "Fenerbahçe hangi organizasyonda oynuyorsa kupa hedefler. Şimdi kupada 2 adımımız kaldı. Ligde de şampiyon olup taraftara 2 kupa hediye etmek istiyoruz" dedi.