Millilerin lüks tutkusu

A Milli Futbol Takımımız, zayıf rakibi Lüksemburg karşısında 4. dakikada Mevlüt ile öne geçti. 30'da Mutsch eşitliği getirdi. 87'de Hakan Çalhanoğlu'nun müthiş füzesi sonucu belirledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2015 Güncelleme 01 Nisan 2015, 01:48
Millilerin lüks tutkusu

İÇİNDEKİLER

A Miller, Lüksemburg ile deplasmanda oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Maça hızlı başlayan Ay-Yıldızlılar, 4. dakikada öne geçti. Orta alanda topla buluşan Arda Turan uzun pasını ceza yayı gerisindeki Mevlüt Erdinç'e verdi. Mevlüt, yüzünü kaleye döndükten sonra sağ ayağı ile ceza yayının hemen önünden şutunu çekti ve top ağlarla buluştu. Hücum hattında bir türlü istediklerimizi yapamayınca Lüksemburg, 30. dakikada beraberlik golünü buldu. Orta alandan başlayan atakta Payal pasını Mario Mutsch'a verdi. Orta alanın sağ tarafında topla buluşan Mutsch topu yaklaşık 30-35 metre sürdükten sonra ceza yayının sağ tarafından şutunu çekti ve topu ağlarımızda gördük. 53'te öne geçme fırsatı yakaladık. Lüksemburg savunmasından seken topu önünde bulan Volkan Şen ceza yayı içerisinden şutunu çekti ancak kaleci Joubert topu son anda kornere çeldi.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN MİLLİ TAKIMDAKİ İLK GOLÜ
Maçın 56. dakikasında Mehmet Ekici'nin pası ile ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Volkan Şen sağ ayağı ile çok sert vurdu ancak top kalenin yanından az farkla auta gitti. 61'de Jans'ın şutunu kale çizgisi üzerinden Şener çıkardı. 68'de serbest vuruşta topun başına geçen Hakan Çalhanoğlu şutunu çekti ancak kaleci Joubert köşeye iyi uzanarak topu son anda kornere çeldi. Hakan Çalhanoğlu, 87'de yaklaşık 25 metreden çok sert ve çok klas vuruşla galibiyeti getirdi.