Mert Günok'a şeytan kancası

İngiliz basını Fenerbahçe'de yeterince şans bulamayan Mert Günok için M.United'ın harekete geçtiğini yazdı. Gazeteler Mert'in bir süredir İngiliz kulübü tarafından izlendiğini de öne sürerek, "Bu transfer bitebilir" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2015 Güncelleme 31 Mart 2015, 01:17
Mert Günok’a şeytan kancası

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in arkasında kaldığı için mutsuz olan Mert Günok'un kısmeti açıldı. İngiltere Premier Lig'in dünyaca ünlü kulüplerinden Manchester United'ın 26 yaşındaki kaleci Mert Günok için harekete geçtiği iddia edildi. İngiliz tabloid basınında yer alan haberlere göre Mert'in F.Bahçe ile sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasın da altı özellikle çizildi.

WEST HAM DA İSTİYOR

Manchester United
'ın güvenilir büyük takım tecrübesi olan ve David De Gea ile birlikte sezonu çıkarabilecek bir kaleci arayışlarında olduğu, Mert Günok'un da bu tanımlara çok uygun bir kaleci olduğunun altı çizildi. Ancak Manchester United'ın bu transferi yapmak isteyen tek kulüp olmadığı ve West Ham ile birlikte Beşiktaş'ın da Mert için temaslarını sürdürdüğü vurgulandı. Ancak Manchester United'ın her şeye rağmen bu transferde rakiplerine göre bir adım önde olduğu öne sürüldü.