Emenike çıkmazı!

Dinamo Moskova, Fenerbahçe'nin istediği 10 milyon Euro'yu vermeye hazırlanırken, Emenike'nin "Rusya'ya asla dönmem. Sadece Premier Lig'de oynamak istiyorum" demesi yönetimin planlarını birkez daha alt üst etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2015 Güncelleme 31 Mart 2015, 01:09
Emenike çıkmazı!

İÇİNDEKİLER

Emmanuel Emenike, Fenerbahçe yönetiminin başını ağrıtmayı sürdürüyor... Beşiktaş derbisindeki olay hareketiyle gündeme oturan Nijeryalı yıldızın takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. Daha önce Emenike'ye sahip çıkan Başkan Aziz Yıldırım, son yaşananların ardından yıldız futbolcuyu satma kararı almıştı. Gelen bilgilere göre Dinamo Moskova, Fenerbahçe'nin istediği 10 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Hatta Rus kulübünün 1 hafta içinde resmi teklift bulunacağı da belirtiliyor. Sarı- Lacivertli yönetim krizden en az hasarla kurtulacağı için sevinirken Emenike yine planları alt üst etti. Nijeryalı futbolcunun, menajeri aracılığıyla kulübe haber gönderdiği ve "Asla Rusya'ya dönmem. Bu saatten sonra gidersem, sadece İngiltere'ye giderim. Eğer bana Premier Lig'den bir kulüp bulursanız ayrılmayı kabul ederim. Yoksa sözleşmemin sonuna kadar Fenerbahçe forması giyerim" dediğ belirlendi. Bu sözler yönetimde şok etkisi yarattı.

YILDIRIM, KARTAL'A "ONU OYNAT" DEDİ!
Emenıke'ye Rusya'nın dışından ciddi bir talip olmaması da yönetimin elini kolunu bağlıyor. Avrupa piyasasında değeri 5-6 milyon Euro'ya düşen Emenike için Başkan Yıldırım'ın İsmail Kartal'la bir görüşme yaptığı ve "Sezon sonuna kadar Emenike'den olabildiğince faydalan. Kalan maçlarda ne kadar çok oynarsa o kadar iyi. Değerini daha fazla kaybetmeden onu satmamız gerekiyor" dediği belirlendi. Daha önce Emenike'yi sadece deplasmanlarda oynatmayı düşünen Kartal'ın bu diyalogdan sonra nasıl bir tavır alacağı da merak konusu.