Serdar için yeni atak

Kartal geçen sezon transferini gerçekleştiremediği Serdar Taşçı'yı yine gündemine aldı. Siyah-Beyazlı yönetim Rus ekibiyle 2 yıl daha sözleşmes i bulunan başarılı stoperi kadroya katmak için pazarlık masasına oturacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2015 Güncelleme 30 Mart 2015, 03:18
Serdar için yeni atak

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş transfer için gözünü kararttı. Çek kaleci Cech ile kaleyi güvence altına almak isteyen Siyah-Beyazlı yönetimin savunmaya da takviye yapmaya kararlı olduğu ortaya çıktı.

Başkan Fikret Orman'ın yöneticiler ve Teknik Direktör Bilic'le yaptığı görüşmede Spartak Moskova'da oynayan Türk asıllı Alman oyuncu Serdar Taşçı üzerinde durdukları öğrenildi. Geçen sezon da 27 yaşındaki stoperle ciddi biçimde ilgilenen Beşiktaş Yönetimi bu oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle bu transferi rafa kaldırmak zorunda kalmıştı.

Serdar Taşçı'nın 8 milyon 750 bin Euro'luk bonservis bedeli olması bu transferde büyük bir sorun olarak gösteriliyor. Dış İlişkilerden Sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları'nın bu rakamı 5 milyon Euro civarına çekerek bu transferi sonuçlandırmak istediği iddia edildi. Bunun için Rus kulübünün kapısı çalınarak pazarlıklara başlanacak.

Beşiktaş'ın bu transferde Gökhan Töre'ye uyguladığı taktiği deneyeceği ve bu oyuncuyu en uygun rakama almaya çalışacağı öğrenildi. Serdar'ı birkaç kulübün daha istemesi ise bu transferde başka bir engel olarak gösteriliyor.

GEREKİRSE KİRALIK FORMÜLÜ GÜNDEME GELECEK

Serdar Taşçı'nın en kötü olasılıkla kiralanmasına çalışılacağı ancak Rus kulübünün kiralama formülüne pek sıcak bakmadığı öne sürüldü. Savunmada arka arkaya yaşanan sakatlıklar nedeniyle Serdar Taşçı'nın bu bölge için ilk aday olduğu ve tüm kapıların zorlanacağı belirlendi. Serdar Taşçı'nın Türkiye'de akrabaları olduğu için Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı ve gelişmeleri takip ettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.