Atletico, Arda'nın yanına Ozan Tufan'ı alacak

İspanyol AS gazetesi, Hollanda maçında çok başarılı bir futbol sergileyen genç yıldızın, Atletico Madrid'in en büyük hedeflerinden biri olduğunu yazdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2015 Güncelleme 30 Mart 2015, 01:24
Atletico, Arda’nın yanına Ozan Tufan’ı alacak

İÇİNDEKİLER

Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri olan Ozan Tufan, Atletico Madrid'in çok ciddi bir şekilde transfer radarına girmiş durumda.

BİR TÜRK DAHA

Genç yıldızı çok başarılı bir futbol sergilediği Hollanda maçında mercek altına alan İspanyol devi, sezonun bitmesinin ardından resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. AS Gazetesi, Ozan Tufan'ın Atletico'nun en büyük transfer hedeflerinden birisi olduğunu belirterek, "Arda'nın yanına bir Türk daha geliyor" yorumunu yaptı. Öte yandan Hollanda maçının ardından Ozan'ın menajeri ile Atletico'lu yetkililerin bir araya gelerek ön görüşme yaptıkları da öne sürülüyor. Hollanda maçında sakatlanan Serdar Aziz'in sol arka adelesinde yırtık tespit edildi. Serdar ile birlikte Hamit, Burak, Hakan Balta, Emre, Gökhan, Mehmet Topal, Gökhan Töre, Ersan ve Volkan Babacan da İstanbul'a döndü. Cezası biten Arda Turan ise kampa katıldı.