Burada sadece iki renk var kırmızı ve beyaz!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda maçının değil de Emre, Gökhan, Hakan ve Ömer'in konuşulmasına tepki gösterdi. Tecrübeli hoca, "Kazanırsak grupat çok şeyler değişir" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2015 Güncelleme 28 Mart 2015, 01:08
Burada sadece iki renk var kırmızı ve beyaz!

İÇİNDEKİLER

TÜRKİYE Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda maçı öncesi açıklamalar yaptı. Başarılı teknik adam, gündemde sürekli Emre, Gökhan, Hakan ve Ömer'in olmasına tepki göstererek, "Türkiye'de Milli Takım'a fazla önem verilmediğini düşünüyorum. Burada sadece iki renk vardır, kırmızı ve beyaz. Burası fanatizmden uzak bir yerdir" ifadesini kullandı.

TASVİP ETMİYORUM AMA...
Emre Belözoğlu ile ilgili soruları da yanıtlayan Terim, "Yaptığı şeyi tasvip etmem mümkün değil. Bunu kendisine de söyledim. Fakat Emre'nin iyi yönlerini de görmemiz gerekiyor. Hepimiz hata yapıyoruz" diye konuştu. Ömer Toprak'ın Milli Takım'a gelmemesini değerlendiren Fatih Terim, "Ben Ömer'in de burada olmasını isterdim. Niyetimi de açıkça belirtmiştim. Ama dünyanın her yerinde böyle bir hakkı vardır" yorumunu yaptı. Tecrübeli hoca, Hollanda maçını kazanmaları halinde grupta çok şeyin değişeceğinin altını çizerek, "Kalan 5 maçın 3'ü evimizde. Küçük bir fikstür avantajımız da olacak" şeklinde konuştu.

19 YILDIR GOLE HASRETİZ!
Milli Takımımız'ın son yıllanda Hollanda'ya şansı tutmuyor. Hollanda'ya son golümüzü 1996 yılında Bursa'da 1-0 kazandığımız maçta Hakan Şükür atmıştı.