Emenike Ada'ya yelken açtı

Nijerya basınına göre İtalya'dan teklifler alan Emenike'nin gözü Premier Lig'de. Emenike'nin sezon sonunda tercihini İngiltere'den yana kullanacağı belirtildi. Nijeryalı futbolcu için yaz aylarının hareketli geçmesi bekleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2015 Güncelleme 27 Mart 2015, 03:03
Emenike Ada’ya yelken açtı

İÇİNDEKİLER

Sarı-Lacivertli takımdaki geleceği ciddi şekilde tartışılır hale gelen Emmanuel Emenike için flaş bir iddia ortaya atıldı. Futbol internetsitesi sporx.com'un duyurduğu habere göre İtalya'dan da talipleri olduğu kaydedilen Nijeryalı futbolcu, yaz transfer döneminde tercihini İngiltere'den yana kullanacak ve herhangi bir Premier Lig takımına gitmek için Fenerbahçe'den ayrılacak. Nijerya basınında çıkan haberde "Emenike, Fenerbahçe taraftarı ile olan ilişkisinden mutlu değil. Yazın takımdan ayrılmayı düşünüyor. İtalya dahil olmak üzere transfer olabileceği bir çok ülke seçeneği bulunuyor ancak bir sonraki durağı İngiltere olacak gibi gözüküyor" ifadeleri kullanıldı.

LONDRA'DA ÇEKİLMİŞ BİR FOTOĞRAF
Haberin görselinde, Emenike ile Inter forması giyen Joel Obi'nin Londra'da çekildiği bir fotoğrafın kullanılması ve haberin içeriğinde kullanılan "yakın arkadaş" tabirinin bahsi geçen görselin açıklamasında da yer alması dikkat çekti.

DAİRE BİLE SATIN ALMIŞ!
Nijeryalı
oyuncunun geçtiğimiz günlerde yaşanan krizin ardından İngiltere'ye yaptığı seyahat esnasında kendisine Londra'dan bir daire satın aldığı iddia da edilmişti. Emenike, transfer istemesi durumunda yaz aylarının kendisi için çok hareketli geçeceği kesin gibi. Emenike'yi İtalya ve İngiltere dışında Rus takımları da takip ediyor.