Boğaz'da Cech zirvesi

Metin Albayrak ve Erdal Torunoğulları F.Bahçeli Kadlec'in de menajeri olan Victor Kolar ile Cech'in transferini görüşmek üzere geçen hafta Boğaz'da bir araya geldi. Cech için 3 yıllık teklif sunan 2 yönetici önemli ilerlemeler sağladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2015 Güncelleme 27 Mart 2015, 01:47
Boğaz’da Cech zirvesi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ta kaleci Petr Cech konusunda çok önemli adımların atıldığı ortaya çıktı. Tolga ve Cenk Gönen'in performanslarından memnun olmayan yönetimin sezon sonunda sözleşmesi bitmediği halde Chelsea'den ayrılmayı kafasına koyan Çek kalecinin menajeri Victor Kolar ile geçen hafta Boğaz'da bir restoranda bir araya geldiği öğrenildi. Aynı zamanda F.Bahçeli Kadlec'in de menajeri olan Kolar ile Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak ve Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları Kolar ile bir görüşme yaptı. 2 yöneticinin Kolar'a, "Cech'in Beşiktaş'ta oynamasını çok isteriz. Yeni stadımızda Petr Cech bizim gücümüze güç katacaktır. Bu konuda gereken fedakarlığı yapmaya hazırız" dediği belirlendi.

BEŞİKTAŞ DIŞINDA BİRÇOK KULÜP PEŞİNDE
Albayrak ve Torunoğulları'nın Cech için menajerine 3 yıllık sözleşme teklif ettikleri öne sürüldü. Kolar'ın, "Cech ile Arsenal ve Liverpool da ilgileniyor. Ayrıca Almanya, İspanya ve Rusya'dan da teklifler aldık. Bu oyuncuyu isteyenler Chelsea ile masaya oturmak zorunda. Ancak Cech'in İngiltere'den ayrılma isteği var. Bu nedenle Beşiktaş'a evet deme ihtimali yüksek" şeklinde cevap verdiği belirtildi.