70 milyonun duasını aldık

G.Saraylısı, Fenerlisi, Trabzonlusu bizim için dua etti. Onların duaları ile bu başarı geldi. Artık ezeli rakiplerimizin de ikinci takımı olduk... Bugüne kadar UEFA Kupası'nı sadece bir takımın kazanması Türkiye'nin ayıbıdır... Hedefimiz bir değil bir kaç Avrupa Kupası getirmek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2015 Güncelleme 28 Şubat 2015, 01:04
70 milyonun duasını aldık

İÇİNDEKİLER

Başkanı Fikret Orman, Türkiye'nin en köklü ve eski takımı olduklarını bu yüzden de elde ettikleri başarının ülkenin başarısı olduğunu söyledi. İşte Takvim'e konuşan Orman'ın açıklamalarından satır başları:
Bugün şunu biliyoruz ki, rakiplerimizin taraftarları, 'Bizim ikinci takımımız Beşiktaş, onlara saygı duyuyoruz' diyor.
Kendimizi ülkemizin temsilcisi olarak görüyoruz. Fenerlilerin, G.Saraylıların, Trabzonluların bütün Türkiye'nin duaları olması bu başarı gelmezdi. Bizim için en önemlisi lig şampiyonluğu. Her maçımız deplasmanda, gavur eziyeti çekerek geliyoruz. Cepten para vererek, kira ödeyerek oynuyoruz. İnşallah stadımıza şampiyon olarak dönmek istiyoruz.
Taraftarlarımıza sistemim var. Liverpool maçında 80 bin kişiye oynadık. Ancak ligde şampiyonluğa oynuyoruz Bursa maçına 5 bin bilet satıldı. Sadece güzel maçlarda değil, tüm maçlarda onlardan fedakarlık bekliyoruz.

PRİMLERİ İKİYE KATLADIK. 400 BİN EURO DAĞITACAĞIZ
Takım olarak iyiyiz. Ancak Necip'ten özellikle bahsetmek istiyorum. Necip, bizim evladımız, direkt mevkisi olmamasına rağmen inanılmaz oynadı. Onu alnından öpüyorum.

Futbolcularımız paralarını hak ediyorlar, biz de helal ediyoruz. 400 bin Euro dağıtacağız. UEFA'dan galibiyet için alınan para 200 bin Euro. Biz Liverpool galibiyeti nedeniyle 400 bin Euro dağıtacağız.

SADECE 1 KEZ KAZANMAK TÜRKİYE'NİN AYIBI!

UEFA Kupası'nı istiyoruz. Bunu başarabiliriz.
Avrupa'da önemli kulüplerin bütçelerine yaklaştık. Statla, 4 misli büyük olacağız. Bizden daha küçük bütçeli Sevilla bu kupayı alıyorsa, biz neden almayalım. Bugüne kadar bu kupayı sadece G.Saray'ın Türkiye getirmesi büyük ayıp.
Bizim En büyük hedefimiz bu kulübe birkaç tane Avrupa Kupası getirmek.

AMA G.SARAY'IN UEFA KUPASI VAR!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün basın toplantısı sırasında Galatasaray'ın 2000 yılında kazandığı UEFA Kupası'nı unuttu! Orman, "Bugüne kadar Türkiye'ye UEFA Kupası'nın gelmemesi Türk spor yöneticilerinin ayıbıdır" dedi. Ancak daha sonra yanlış anlaşıldığını belirtip arkadaşımız Fatih Doğan'a 'UEFA Kupası'nın Türkiye'ye sadece bir kez gelmesi Türkiye'nin ayıbıdır" dedi.

TAKVİM / ÖZEL