Tevez'i alalım sorunu çözelim

Emenike'nin Akhisar Belediye maçında akıl almaz goller kaçırması sarı-lacivertli yöneticilerin sabrını taşırdı

Giriş Tarihi 25 Şubat 2015, 00:00 Güncelleme 25 Şubat 2015, 11:06
Tevez’i alalım sorunu çözelim

İÇİNDEKİLER

Sezon başından beri Fenerbahçe'nin belki de en çok eleştirilen ismi olan Emmanuel Emenike, kendisine her zaman destek veren yönetimi de sonunda çileden çıkardı. Nijeryalı futbolcu, Fenerbahçe'nin önceki gece Akhisar Belediye'ye 2-1 yenildiği karşılaşmada kaçırdığı gollerle adeta kendi ipini de çekti.

Maçı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda izleyen yöneticiler, Emenike'nin saç baş yolduran performansı üzerine, aralarında yaptıkları değerlendirmede bu futbolcunun sezon sonunda satılması konusunda görüş birliğine vardılar. Bu düşüncelerini başkan Aziz Yıldırım'a da söyleyecek olan yöneticiler, Emenike'nin satılıp yerine Juventus'un süper yıldızı Carlos Tevez'in alınmasını istiyor.

Sarı-lacivertli kulübün yöneticileri "Takım çok iyi oynuyor ama gol yollarında yeterince etkili değiliz. İnanılmaz goller kaçıyor. Emenike bekleneni veremedi. Onu satıp Tevez'i alalım ve gol sorununu kökten çözelim" dediler. Tevez'i teknik direktör İsmail Kartal'ın da çok istediği biliniyor. Hatırlanacağı gibi yıldız futbolcunun adı, devre arasında da Fenerbahçe ile anılmış ancak transfer gerçekleşmemişti.

Aziz Yıldırım'ın da onay vermesi halinde Fenerbahçe sezon sonunda Emenike'yi yaklaşık 10 milyon euro'ya satacak ve bu parayı Tevez için kullanacak. 31 yaşındaki golcü, sözleşmesi 2016'da bitecek olmasına rağmen sezon sonunda Juventus'tan ayrılmak istediğini söylemişti.