Kara sevda

F.Bahçe; Emenike, Sow (2), Kuyt ve Emre'nin penaltı golüyle G.Antep'i yıkıp geçti. Kamil Ocak'tan 5 gollü zaferle dönen F.Bahçe maç fazlasıyla lider oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2015 Güncelleme 15 Şubat 2015, 00:45
Kara sevda

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Gaziantep'ten şen dönüyor... Geçen hafta Trabzonspor ile 0-0 berabere kalarak liderliği Beşiktaş'a kaptıran Sarı-Lacivertliler zorlu deplasmanda rakibini 5-0 yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Maça hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe aradığı golü maçın henüz 7. dakikasında buldu. Emre'nin pasında Kuyt topu Emenike'ye aktardı. Bu oyuncu sol çaprazdan yaptığı vuruşla Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. 16'da G.Antep mutlak bir golden oldu. Mustafa'nın boş kaleye gönderdiği topu Bruno Alves çizgiden çıkardı. 26'da bu kez Chibuike'nin ortasında savunmadan seken topu önünde bulan Vitor'un sert şutunda top Mert'ten döndü. 34'te Barış'ın ortasında Muhammet'in kafa vuruşunda top Mert'ten döndü. 44'te Diego'nun ceza yayından sert vuruşunda top kaleci Karcemarskas'tan döndü. Devre 1-0 bitti.

FENERBAHÇE 2. YARI VOLKAN GİBİ PATLADI
FENERBAHÇE maçın 2. yarısında vitesi artırarak G.Antep kalesine bir kabus gibi çöktü. 58'de Kuyt Sow'un ortasına mükemmel bir kafa vurarak F.Bahçe'yi 2-0 öne geçirdi. 60'da bu kez Caner'in ortasında Sow topu boş kaleye göndererek Fenerbahçe'yi 3-0 öne geçiren golü kaydetti. Gole doymayan Kanarya 68'de Sow'la farkı 4'e çıkardı. Bu golün ardından F.Bahçe 73'te Emre'nin penaltısıyla skoru 5-0 yaptı. Maç bu skorla sona erdi.