Ben varken size bilet yok

Başkan Aziz Yıldırım muhalif taraftarları uzaklaştırmak isteyen polislere "Konuşuyoruz burda" diyerek tepki gösterdi Yıldırım taraftarlara "Bu takım şampiyonluğa koşuyor ama siz istifa diye bağırıyorsunuz. Size bilet falan yok" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2015 Güncelleme 14 Şubat 2015, 02:26
Ben varken size bilet yok

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 20. haftasında Gazintep deplasmanına giden Fenerbahçe kafilesini muhalif taraftarlar karşıladı. 45 günlük cezası sona eren Başkan Aziz Yıldırım da Gaziantep'e gitti. Ama Fenerbahçe kafilesini Gaziantep'te tatsız bir sürpriz bekliyordu. Yaklaşık 100 kişilik muhalif taraftar grubu "Diktatör istifa", "Okul açık burada dimdik ayakta" şeklinde tezahürat yaptı. Bu tezahüratlara sinirlenen Başkan Aziz Yıldırım "Bilip bilmeden bağırıyorsunuz" çıkışını yaptı. Polislerin taraftarları uzaklaştırmasına da tepki gösteren Yıldırım, "Burda konuşuyoruz niye uzaklaştırıyorsunuz" ifadesini kullandı. Daha sonra otobüse doğru giden ancak yeniden taraftarlarla konuşmaya başlayan Başkan Aziz Yıldırım, "Takım şampiyonluğa gidiyor ama siz istifa diye bağırıyorsunuz. Biz Fenerbahçeliyiz diyorsunuz ama böyle Fenerbahçelilik olmaz" dedi.

SEFA BAŞKANI AFFET' TALEBİNİ GERİ ÇEVİRDİ

AZİZ Yıldırım'ın bu sözlerinin ardından taraftarlar diyaloğa devam etti. Gaziantep maçı biletlerinin 200 TL olmasına isyan eden muhalif taraftarlara Başkan Aziz Yıldırım, "Bu biletleri biz mi satıyoruz. Gidin Antep'e söyleyin" cevabını verdi. Yıldırım'ın bu cevabının ardından taraftarlar bu kez "Kadıköy'de bize bilet vermiyorsunuz. Sefa başkanı affet" dediler. Aziz Yıldırım bu talebe de taviz vermedi. Yıldırım, "Ben olduğum sürece af da yok bilet de yok" diyerek muhalif taraftarlara umut vermedi.