Böyle oynayın yeter

Tebrik ederim İsmail hoca. Futbolcuları da çok iyi buldum. Onlara söyle sakın bu skora üzülmesinler. Takım böyle oynasın yeter. Bu futbolu oynadığımız sürece kaza olur ama şampiyon da biz oluruz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2015 Güncelleme 09 Şubat 2015, 00:27
Böyle oynayın yeter

İÇİNDEKİLER

Cumartesi gecesi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 90 dakika boyunca çok üstün bir futbol oynamasına karşın rakibiyle golsüz berabere kalan Fenerbahçe'de yaşanan puan kaybının üzüntüsü devam ederken Başkan Aziz Yıldırım karşılaşmanın hemen ardından teknik direktör İsmail Kartal'ı arayarak moral verici bir konuşma yaptı. Soyunma odasındaki İsmail KartalFenerbahçe TV'den arayan Başkan Aziz Yıldırım, "Tebrik ederim İsmail hoca. Trabzon'a karşı oynanan futbolu çok iyi buldum. Çocuklar çok iyi mücadele ettiler. Onlara söyle bu skora üzülmesinler. Takım böyle oynasın yeter. Böyle futbol oynadığımız sürece zaman zaman kazalar yaşansa da şampiyon biz oluruz" dedi. Maçın ardından Fenerbahçeli yöneticiler de soyunma odasına akın etti.

MAHMUT USLU: YETER Kİ BÖYLE OYNAYIN
KARŞILAŞMANIN bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odasına gelen Genel Sekreter Mahmut Uslu, Tolga Aytöre, Şekip Mosturoğlu ve Selim Kosif de futbolcuları ve İsmail Kartal'ı tabrik ederek "Böyle oynamaya devam edin. Bugün kazanamadınız ama bundan sonraki günler kazanacaksınız" diye teselli ettiler. Tüm bu teselli ve moral verici sözlere rağmen Sarı-Lacivertli futbolcuların moralinin alınan beraberlik nedeniyle iyi olmadığı da ifade edildi.