Aklım fikrim Trabzon'da

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Samandıra'ya kapandım. Trabzonspor maçından başka bir şey düşünmüyorum. Nasıl kazanabiliriz, buna odaklandım" şeklinde konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2015 Güncelleme 05 Şubat 2015, 01:35
Aklım fikrim Trabzon’da

İÇİNDEKİLER

Cumartesi gecesi Trabzonspor'u konuk edecek olan lider Fenerbahçe'nin teknik patronu İsmail Kartal, samimi açıklamalarda bulundu. Çok iyi bir ritim yakaladıklarını, bu durumun kendisini umutlandırdığını belirten İsmail Kartal, "Dışarıda ne olur ben bilmiyorum, ben Samandıra'ya kapandım. Trabzonspor maçından başka bir şey düşünmüyorum. Sadece maçı nasıl kazanabiliriz buna odaklandım. Başka hiçbir şey beni ilgilendirmiyor" ifadesini kullandı. İsmail Kartal, Trabzon maçında tribünlerin dolmasını istediğini de söyledi.

KARTAL FUTBOLCULARA BALIK ÇORBASI YAPACAK
KENDİSİYLE ilgili olumlu sözlerin hatırlatılması üzerine Kartal, "Bir şey iyiyse iyidir bu kadar basit. İyiyken kötü dersen bu ne insanlığa ne de mesleki ahlaka yakışır Ben kötüysem eleştireceksin ama iyiysem de iyi diyeceksin. Ama iyiyken kötü diyorsan yakışmaz" dedi. Teknik direktör olmadan önce futbolculara balık çorbası yaptığı öğrenilen İsmail Kartal'ın, futbolcuların isteği üzerine tekrar bu yemeği yapacağı da öğrenildi

EMENİKE DAHA İSTEKLİ
İsmail Kartal, Emenike
için "Saracoğlu'nda taraftarlar önünde 1-2 gol atsa daha iyi olacak üzerindeki o stresi atacak. Önceki maçlara oranla daha coşkulu ve istekli" dedi.

TRABZON'U YENECEĞİZ BUNA EMİNİM!
BAŞARILI file bekçesi Mert Günok, Trabzon maçı için iddialı konuştu. Mert, "Yeneceğimizden eminim. Taraftarlarımızın da desteğiyle 3 puanı alacağız" dedi.