Eline beline diline hakim ol

Fikret Orman'ın Aziz Yıldırım için söylediği "İslamın şartı 5'tir. 6.'sı da haddini bilmektir" sözlerine, F.Bahçe'den "Eline, beline, diline hakim ol" cevabı geldi. F.Bahçe Orman'a ince bir mesaj da vererek, "Magazin basınından takip ettiğimiz üzere başkanın gündemde kalmak gibi bir stratejiye ihtiyacı yok" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2015 Güncelleme 04 Şubat 2015, 02:09
Eline beline diline hakim ol

İÇİNDEKİLER

FENERBAHÇE ile Beşiktaş arasında yaylar iyice gerildi... Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Mersin İdmanyurdu ile oynanan maçının devre arasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı kastederek, "İslamın şartı 5'tir. 6.'sı da haddini bilmektir" açıklamasına cevap gecikmedi. Sarı-Lacivertli kulüp internet sitesinden yayınladığı bildiride Orman'ın F.Bahçe ve Aziz Yıldırım hakkında yaptığı yakışıksız beyanlar üzerine açıklama yapmak zorunda kaldıklarını vurgulayarak, "Sayın başkana tavsiyemiz konuşacak ya da söyleyecek neyi varsa bu hususları bir an evvel kamuoyu ile paylaşmalı. Kulüplerin mali yapılarına ilişkin yapılan marka değerlendirmelerini 2 camia arasında husumet ve gerginlik nedeni olarak göstermek Beşiktaş Başkanlığı makamına yakışmaz" dendi.

AYSAL'IN BOŞLUĞUNU DOLDURMAK İSTİYOR
F.BAHÇE ayrıca, "Magazin basınından takip ettiğimiz üzere sayın başkanın gündemde kalmak gibi bir stratejiye ihtiyacı bulunmamaktadır. Beşiktaş Başkanı'nın Ünal Aysal'ın Türk futbolunda bıraktığı büyük boşluğu doldurmaya çalışıyor olması bizim açımızdan sorun teşkil etmese de üslup ve tarz sahiplerinin akıbeti tüm kamuoyunun malumudur" yorumu yapıldı.

DİNİ MOTİFLER VERMESİ ÇOK DÜŞÜNDÜRÜCÜ
F.BAHÇE Kulübü bildirisini, "Sayın başkanın dini motifler içeren mesaj vermek konusundaki ısrarını düşündürücü bulmakla beraber sayın başkanın yürüttüğü bu popülist stratejinin kendi taraftarı ve Beşiktaş duruşu açısından nasıl değerlendirildiğidir. Kaldı ki din ve ahlak öğretisinde zaten var olan "Önce eline, beline ve diline hakim ol" felsefesini bir kez daha hatırlatırız" şeklinde tamamladı.