Nisan'da değil Mart'ta şampiyonuz

Fenerbahçe, Türk sporunun lideridir. Bazı başkanlar havuz bozulacak diye hezeyan yaşıyorlar... Satılan 1.5 milyon dekoderin 500 bini bize ait. Kim ne kadar dekoder satıyorsa o kadar para alsın... Türkiye'nin en zengin kulübü TFF. Havuzdan aldığımız 37 milyon doları ödeyelim, bizi azat etsinler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2015 Güncelleme 03 Şubat 2015, 02:09
Nisan’da değil Mart’ta şampiyonuz

İÇİNDEKİLER

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığındaki 15. yılı nedeniyle kulübün dergisine açıklamalar yaptı. A'dan Z'ye her konuda çarpıcı ifadeler kullanan Yıldırım'ın özellikle şampiyonlukla ilgili sözleri çok konuşulacağa benziyor. İşte Yıldırım'ın gündem yaratacak açıklamaları: "Fenerbahçe, Türk sporunun lideridir. Bakın şimdilerde bazı kulüp başkanlarının havuz bozulacak diye hezeyan yaşıyorlar. Türkiye'nin en pahalı ve zengin kulübü TFF'dir. Federasyon benim %11 aldığım yerde niye %12 pay alıyor? Alınan para nereye harcanıyor, kime ne yardımı yapıyor, Türk sporu için ne yapılıyor? Kimse bilmiyor. Lig TV'ye, Digiturk'e parayı kazandıran kulüp Fenerbahçe. Yani ben bu kurumlara bu paranın % 30-35'ini kazandırıyorum. 1.5 milyon dekoderin 500 bini bana ait. Dekoderi hangi takım taraftarı hangi oranda alıyorsa, sen de gelirleri buna göre dağıtmak zorundasın."

YA SERBEST BIRAK YA DA TAMAMEN YASAKLA
"Havuzdan aldığımız 37 milyon doları cebimizden ödeyelim ama bizi azat etsinler. Passolig şu anda Türk sporuna zarar veriyor. Tüm statlar boş ve statların boş olmasının çok önemli bir sebebi Passolig. Yeni yabancı kuralı ile ilgili TFF'den net bir açıklama gelmedi. Ya toptan serbest bırakacaksın, ya da tamamen yabancıyı yasaklayacaksın."

BU SEZON BİZİM AÇIMIZDAN KIRILMA NOKTASI!
"İkinci yarının 8. haftası sonunda derbi maçlarımızı kazandığımız takdirde, şampiyon olur 4. yıldızı garantileriz. Ama şunu yürekten söylüyorum ki çok karakterli ve kaliteli bir takımımız var. Bu sene Fenerbahçe'nin rakipleri ile arasındaki fark açısından kırılma noktası. Tıpkı Denizli'de bize yaşatılanlar gibi... Tıpkı elimizden alınanın sadece bir şampiyonluk olmadığı gibi... O yüzden çok sayıda rakibimiz olacak. Çok dikkatli olmalıyız."

PARALELLE SAVAŞA DEVAM!
Yeniden yargılanma ile ilgili soruları da yanıtlayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, paralel yapıyla savaşmaya devam edeceklerinin mesajını verdi. Yıldırım, "Yeniden yargılama Fenerbahçe'nin değil, Türkiye'nin sorunudur. Çünkü adaletsizlik, kumpas ve devlet içinde devlet olmaya kalkışanlarla mücadele etmek, sadece Fenerbahçe'nin sorunu değildir. Biz bu süreci çok iyi biliyoruz. Kimlerin nelerin altına imza attığının çok net farkındayız. Fenerbahçe olarak duruşumuzdan ve kararlılığımızdan asla ödün vermedik, vermeyeceğiz ve sabırla yargılamanın sonucunu bekliyoruz. Bu süreçte Fenerbahçe'nin muhatabı Fenerbahçe'nin büyüklüğüne erişememiş kulüpler değil, hukuksuzluklar ve adaletsizliklerdir" dedi.

FEDERASYONU MAHKEMEYE VERECEGİZ
5+3 çıkınca Cristian ve Yobo'yu paralarını ödeyip gönderdik. Krasic'i kadro dışarı bıraktık. 6 ay sonra sen kuralı yine değiştirdin. Şimdi benim zararımı kim karşılaşacak? TFF'yi mahkemeye vereceğiz."