4 koldan harekat

F.Bahçe sezon sonu önce Webo ile sözleşme yenilemeyip yolları ayıracak. Transfer edilecekg olcü adayları arasında ilk aday Schalke'li Huntelaar. Hollandalı olmadığı takdirde Gignac, Kiessling ve Fred'den biri transfer edilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2015 Güncelleme 14 Ocak 2015, 01:21
4 koldan harekat

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe gelecek sezon için kolları şimdiden sıvadı. Başkan Aziz Yıldırım ve Sarı-Lacivertli yöneticilerin sezon sonunda ilk iş olarak Webo'yu takımdan göndererek büyük bir bombayı transfer etmeyi planladığı ortaya çıktı. Yöneticilerin özellikle 4 ünlü golcüyü listesine aldığı belirtildi. Bu adayların sırasıyla Schalke'den Klaas-Jan Huntelaar, Marsilya'dan Andre Pierre Gignac, Bayer Leverkusen'den Stefan Kiessling ve Fluminense'den Fred olduğu öne sürüldü. Gelecek sezon Avrupa yasağı biteceği için 3 kulvarda başarıdan başarıya koşmayı hedefleyen Başkan Aziz Yıldırım'ın Schalke'de forma giyen Huntelaar' listenin en başına aldığı öğrenildi.

HUNTELAAR GOL MAKİNESİ
SCHALKE' de 2010-11 sezonundan itibaren oynayan Hollandalı golcü futbol kariyerinde oynadığı 425 maçta 275 kez fileleri havalandırmayı başardı. Bu sezon Bundesliga'da 16 maçta 7 gol atan 31 yaşındaki oyuncu için tüm şartların zorlanacağı öğrenildi. Bu futbolcu tecrübesi ve üst düzey bir golcü olması nedeniyle tercih nedeni olarak ön sırada yer alıyor.

ALTERNATİFLERİ BİLE DAHA ŞİMDİDEN HAZIR
HUNTELAAR' ın transferinin gerçekleşmemesi durumunda Gignac, Kiessling ve Fred'in gündeme geleceği belirtildi. 4 oyuncudan birini mutlaka almak isteyen Aziz Yıldırım böylece sansasyonel bir transfere imza atmayı hedefliyor. Bu oyuncuların menajerleriyle görüş alışverişinde bulunan Sarı-Lacivertli yöneticilerin şimdiden ön hazırlık yaptığı belirtildi. Bu transferle Aziz Yıldırım bizzat yakından ilgileniyor.