Soldado & Emenike müthiş takas

İngiliz basını, Emenike'yi isteyen Tottenham'ın Sarı-Lacivertliler'e "Soldado- Emenike" veya "Adebayor ile birlikte bir miktar para" teklifinde bulunacağını ileri sürdü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ocak 2015 Güncelleme 09 Ocak 2015, 14:13
Soldado & Emenike müthiş takas

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de mutsuz olan ve ayrılmak isteyen Emenike için Tottenham, Sarı-Lacivertliler'in kapısını çalmaya hazırlanıyor. İngiliz medyası, Tottenham'ın Fenerbahçe'ye Nijeryalı yıldız için iki seçenek sunacağını iddia etti. Emenike için "Soldado" takasını önerecek olan Tottenham ayrıca "Adebayor+para" vermeye de hazır. Tottenham'da yedek kalan ve ayrılmak isteyen İspanyol yıldız Soldado'nun hocası ile sorunlar yaşadığı ifade edildi. 29 yaşındaki oyuncunun kulübüyle 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Fenerbahçe'ye önerilen bir diğer seçenek Adebayor ise Totenham'da Soldado'dan daha fazla forma şansı buluyor. Ancak o da eski formundan uzak gözüküyor.

İTALYANLAR DA PEŞİNDE
30
yaşındaki Adebayor bu sezon Premier Lig'de 10 maçta forma giydi, 2 gol atıp 1 asist yaptı. Başkan Aziz Yıldırım'ın aslında Emenike'yi satmak istemediği ancak 10-12 milyon Euro'luk bir teklif gelmesi halinde satışına izin verebileceği belirtildi. Başkan Aziz Yıldırım dün Kapalıçarşı'da yaptığı açıklamada "Emenike için henüz bize gelen resmi bir teklif yok. Menajeriyle de görüştüm. Ancak bazı kulüpler ilgilendiklerini iletmişler" ifadesini kullandı. Emenike'ye Tottenham'ın yanı sıra Milan, Fiorentina ve İnter'in de transfer teklifi yaptığı iddia edilmişti. İtalyan basını, Emenike'nin menajerinin bu kulüplerle de temas halinde olduğunu ileri sürmüştü.