Yedi bela Kartal

Sezonun en etkisiz oyunlarından birini sergileyen Beşiktaş yine de Gökhan ve Sosa ile 2-0'ı buldu... Atiba kırmızı gördü. H.Kabze farkı 1'e indirse de Kartal 3 puanı alıp yeniden liderliğe yükseldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Aralık 2014 Güncelleme 29 Aralık 2014, 01:15
Yedi bela Kartal

İÇİNDEKİLER

Zirve yine Kartal'ın... Konya deplasmanında çok zorlanmasına rağmen 2-1 kazanan Beşiktaş liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den devraldı. 4. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Hasan Kabze'nin orta şut karışımı vuruşunda kaleci Tolga köşeye giden topu güçlükle kornere tokatladı. 11. dakikada Hasan Kabze'nin ara pasında kaleci Tolga ile karşı karşıya kalan Ömer Ali'nin vuruşunda, Tolga ayaklarıyla topu çıkardı. 19. dakikada Beşiktaş ilk atağında golü buldu. Kaleci Tolga'nın uzun pasında defasın arkasında topla buluşan Gökhan Töre'nin sol çaprazdan ceza sahasına girip yaptığı yerden vuruşunda top ağlarla buluştu. 0-1. 38. dakikada sol kanattan Mehmet Uslu'nun ortasında ceza topa iyi yükselen Mehmet Güven'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Tolga'da kaldı.

ÜST DİREKTEN DÖNDÜ, SOSA FARKI İKİYE ÇIKARDI!
Konyaspor ikinci yarıda da daha etkili olan taraftı... 54. dakikada Djalma'nın şutu yan ağlarda kaldı 57. dakikada Mehmet Güven'in müthiş şutu üst direkte patladı. 1 dakika sonra Beşiktaş farkı ikiye çıkardı. Olcay'ın pasıyla buluşan Jose Sosa ceza sahasının dışından mükemmel vurdu: 0-2. 81. dakikada Konyaspor penaltı kazandı. Atış öncesi Atiba ikinci sarı kartını görüp atıldı. Penaltıyı ağlara yollayan Hasan Kabze skoru 1-2 yaptı. Fakat bu gol kazananı değiştirmedi.