Cimbom'da Kriz'tmas

Cezalı Melo'nun yanı sıra Sneijder ve Chedjou'nun sakat olduğua çıklandı. Ancak iki oyuncunun sabaha kadar Christmas kutlama sı yaptığı için Ankara'ya gitmek istemediği iddia edildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Aralık 2014 Güncelleme 12 Ocak 2015, 12:07
Cimbom’da Kriz’tmas

İÇİNDEKİLER

Christmas haftası Sneijder ve Chedjou'nun sakatlık bahanesiyle Ankara deplasmanına gitmesi pahalıya patladı. G.Saray'da Sneijder ile Chedjou'nun sakatlığı olduğu açıklansa da aslında Sneijder ve Chedjou'nun sabaha kadar Christmas kutlamaları yaptıkları için G.Birliği deplasmanından affını istediler. Hamzaoğlu da iki yıldız isme izin vermek zorunda kaldı. Zira ligin ilk haftasında Cimbom'u zorlu Beşiktaş derisi bekliyordu ve iki oyuncusuyla ters düşmek istemedi. Melo ise Mersin maçında sarı kart görerek cezalı duruma düştü ve işi garantiye aldı. Gençlerbirliği maçında eksikliği çok hissedilen Sneijder'den yoksun olan Cimbom oyun kurmakta zorlandı. Defansta ise Chedjou'nun olmayışı sıkıntı yarattı ve çok önemli 2 puan kaybedildi.

BÖYLE PUAN KAYIPLARI YAŞANMASI NORMAL

Yabancı sınırlamasına karşı çıkan Cimbom'un Christ- mas haftası sadece 2 yaban- cıyla oynaması dik- kat çekti.. Hamzaoğlu, ilk 11'de Muslera ve Telles'e görev verdi. Cimbom, ligde en son 2 yabancıyla (Culio&Kewell) 20 Mayıs 2011'deki Konya maçında mücadele etmişti. Hamzaoğlu bin 317 gün sonra bu tercihiyle bir ilki gerçekleştirdi.

Yolanthe'den al haberi!

Sneijder'in eşi Yolanthe, christmas için evinde parti verdi. Hollanda'dan gelen misafirlerin yanı sıra oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da partide sabaha kadar eğlendi.