Algı operasyonu yapıyorlar

Fenerbahçe'nin kötü futbol oynamadığını söyleyen Yıldırım, " Geçen senenin şampiyonuyuz. Şampiyon olurken de çok zor maçlar oynadık B. irçok maçı son dakikada kazandık. Algı operasyonu yapmasınlar "dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Aralık 2014 Güncelleme 26 Aralık 2014, 00:00
Algı operasyonu yapıyorlar

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün Can Bartu Tesisleri'nde sürpriz açıklamalarda bulundu. Kulüp televizyonuna konuşan Yıldırım "3 Temmuz'da yaşadıklarımızı bugün futbol takımı yaşıyor. 'Takım kötü' algısı yaratılmaya çalışılıyor" eleştirisinde bulundu. Yıldırım, "Geçen sezonki takımımız bu sezonki takımdan çok daha ileride değildi. Birçok maçı son dakikada kazandık. Basında çok kötü olduğumuz yönünde bir algı var. İçeride kalan 2 maçı kazanacağımıza inanıyorum. Bu 2 maçı kazanırsak sezonun ilk devresini lider bitireceğimize inanıyorum. Fenerbahçe taraftarı stada gelsin. Seyirciler gelmeyince futbolcular da üzülüyor. Ligin ikinci devresinde iyi hazırlanıp şampiyon olacağız." ifadelerini kullandı. İlhan Ekşioğlu da istatistiklerdan örnek vererek, "Bu takım ligin en iyisi. Algı operasyonuna gelmeyelim" dedi.

EMENIKE İLE İLGİLİ SPEKÜLASYONLARA NOKTA KOYDU!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, takımdan ayrılacağı iddia edilen Emenike hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ara transferde Fenerbahçe'den ayrılacağı iddia edilen Nijeryalı futbolcu için konuşan Yıldırım, "Emenike bu takımda kalacak. Emenike'den mutluyuz" ifadelerini kullandı. Başkan Aziz Yıldırım, "Emenike'nin menajeri geldi. 'İsterseniz satış için işlem yapayım dedi. Hayır, satmayacağız. Memnunuz' dedim." ifadelerini kullandı.