Löw bombası

Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu futbol, İsmail Kartal'ı tartışmaya açarken "Joachim Löw" ismi ortaya atıldı... Başarılı teknik adamın F.Bahçe için Alman Futbol Federasyonu'ndan izin istediği bildirildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2014 Güncelleme 23 Aralık 2014, 00:00
Löw bombası

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın geleceği ortaya konan kötü futboldan dolayı tartışılmaya devam ederken ve böyle bir ortamda Benfica'nın hocası Jorge Jesus'un da ismi ortaya konarken asıl bomba Almanya'dan geldi. Kicker dergisine açıklamalarda bulunan Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, "Uzun zamandır takım çalıştırmıyorum. Bunu düşünebilirim. Tabii ki aklımda yeniden takım çalıştırmak var. Neden olmasın" ifadelerini kullandı. Alman Sport1 TV'de yayımlanan Telekom Spieltaganalyse isimli haftanın analizi programının yorumcuları Löw'ün Türkiye'de daha önce çalıştırdığı Fenerbahçe'nin tekrar başına geçmek için Almanya Futbol Federasyonu'ndan izin istediğini iddia etti. Löw'ün Türkiye ile bağlarını hiç kesmediği, menajerinin de Türk olduğu da belirtildi.

ALMAN FUTBOL FEDERASYONU SICAK BAKIYOR!
Alman teknik adamın kendisini çok daha dinamik hissetmek ve heyecanını diri tutmak için istediği izne Almanya Futbol Federasyonu'nun sıcak baktığı da gelen haberler arasında. Löw'ün menajerliğini yapan Harun Aslan'ın da Fenerbahçe Kulübü ile ilişkilerinin iyi olduğu da biliniyor. Fenerbahçe yönetiminin ortaya konan futbolun düzelmemesi durumunda lig sonunu beklemeden Löw hamlesini yapabileceği de kulübe yakın çevreler tarafından iddia ediliyor.