Kritik galibiyet

Maçtan sonra açıklama yapan Bilic, "İyi bir maç çıkardık. Rakilper haftayı kayıpsız geçti. Liderliğimizi devam ettirmek için önemliydi. Futbolclarmı ı kutluyorum" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2014 Güncelleme 22 Aralık 2014, 00:08
Kritik galibiyet

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, maçtan sonra yaptığı açıklama iyi futbol ortaya koyduklarını belirterek galibiyeti hakeden taraf olduklarını söyledi. Hırvat Teknik adam, "Maçın ilk dakikalarından itibaren oyunun kontrolünü elimize geçirdik. Galibiyeti isteyen taraf bizdik. Aradığımız golü de bulduk ancak maçı koparan gol gecikti. Gecikince oyuncularım biraz stres yaptı çünkü son haftalarda 2-0 öndenken bile skoru koruyamadığımız oldu. Bunun için fark gerekiyordu. Sonuç itibariyle kazandığımız için mutluyuz. Rakiplerimizin kayıpsız geçtiği haftada biz de kazandık ve yerimizi kaptırdmadık" diye konuştu.

BİLİC JÜRİ İÇİNDE
Her sene dünya futbolunun en iyi 100 futbolcusunu listeleyen The Guardian, 2014 yılının en iyilerini de açıklamaya başladı. 100 kişilik listenin her gün bir bölümünü açıklayacak olan İngiliz gazetesi bu prestijli listenin belirlenmesinde 73 uzman jüriyle birlikte çalıştı. Bu jüride yer alan isimlerden birisi de futbolculuk döneminde West Ham United ve Everton formaları giyen Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic oldu. 100 oyuncunun ilk bölümünü açıklarken, "Slaven Bilic, Hernan Crespo gibi isimlerin hazırladığı listemiz" ifadesine yer veren İngiliz gazetesi yılbaşına kadar belirlenen isimleri açıklayacak. Listenin 71 ila 100. sıra arasında yer alan isimlerde hiçbir Türk yer almazken, Arda Turan'ın da kendine en iyi 100 futbolcu arasında yer bulması bekleniyor.