1 milyon kişi toplarım!

Mali Genel Kurul'da konuşan Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, "Süreç daha bitmedi. FIFA devreye gireceğini söyledi. UEFA bizi daha reddetmedi. Gerekçeli kararı bekliyoruz" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2014 Güncelleme 21 Aralık 2014, 01:47
1 milyon kişi toplarım!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Mali Genel Kurulu dün gerçekleşti... Genel Kurul'a Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları damga vurdu. Şike sürecinin daha bitmediğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Hukuk süreci bittiğinde kazananın biz olacağımıza inanıyorum. Bu sürecin sonucunda bir şey kazanmazsak 1 milyon kişiyle İstanbul'da kongre yapılan açık hava meydanları var. Onu toplamak Trabzonspor başkanının asli görevidir. FIFA süreci titizlikle takip ettiğini, UEFA'nın alacağı karardan sonra devreye gireceğini söylüyor. UEFA Disiplin Kurulu bizi reddetmiş diyorlar, gerekçeli kararı daha açıklamadı, bizi reddetmedi. Yaşanacak gelişmeleri hep birlikte göreceğiz" ifadesini kullandı.

TRABZONSPOR YÖNETİMİ OY BİRLİĞİYLE İBRA EDİLDİ
Öte yandan Divan Kurulu tarafından salonda 746 delegenin kaldığı tespit edilirken, delege kartı olmayanlar salon dışına çıkarıldı. Yapılan oylamada İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetim idari ve mali yönden oy çokluğuyla ibra edildi. Başkan Hacıosmanoğlu ibra sonrası, "Trabzonspor'un 1 lirasını yemedik, yedirmedik. Kim yiyorsa şike sürecinde de söylediğim gibi namussuzun dik alasıdır. İnşallah bizi eleştirenler de bir gün buraya gelirler ve zorlukları görürler" dedi.

BU KULÜBÜ YÖNETMEK KOLAY DEĞİL

Yaklaşık 1.5 yıl önce görevi kendilerine Trabzonspor sevdalılarının verdiğini belirten Hacıosmanoğlu, "Cenab-ı Allah müsaade ettiği sürece bu görevi yapmaya çalışacağız. Trabzonspor'u yönetmek kolay değildir. Kulübü samimi, Trabzon'un değerlerini koruyan bir anlayışla yönetmek zorundasınız." dedi.