Kaleyi korumak sana mı kaldı Onur

"Kaleci Onur bana, Bursa'nın şampiyon olduğu sezon F.Bahçe-Trabzon maçından sonra Sadri Şener'in kendisine 'Herkesi geçiyorlar seni geçemiyorlar' dediğini söyledi. Onur da 'Trabzon'un kalesini koruyorum" demiş. Şener de 'Sana mı kaldı' diye ona fırça atmış"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Aralık 2014 Güncelleme 20 Aralık 2014, 01:29
Kaleyi korumak sana mı kaldı Onur

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Spor'da Spor Ajansı programına onemli açıklamalar yaptı. Baflkan, önceki gün söylediği, "Eski başkan Sadri Şener, İstanbul'da 1-1 berabere kaldığımız ve Bursa'nın şampiyon olduğu Fenerbahçe maçı sonrası Onur'u niye azarladı. Bunun cevabını versin yoksa ben açıklarım" sözlerinin detaylarını verdi. Hacıosmanoğlu, "Onur bana 'F.Bahçe maçından sonra Şener yanıma geldi ve 'Ne oldu, herkesi geçiyorlar, seni geçemiyorlar' dedi. Ben de 'Ne yapayım. Trabzon'un kalesini koruyorum' dedim. O da 'Sana mı kaldı' cevabını verdi" diye konuştu. Hacıosmanoğlu "Haklı eleştirilere açığız. Ama yüzü olmayan kişilerin eleştirmesinden rahatsız oluyoruz" ifadelerini kullandı.

"BEN GEREKEN YANITLARI VERECEĞİM"
Hacıosmanoğlu şöyle devam etti: "Biz mali genel kurulda satma değil; satın alma yetkisi istiyoruz. Bunu bile çarpıtıyorlar. Biz geldiğimizde zaten her şeyi satmışlardı. Biz borcumuzu 10 seneye yayarak yapılandırdık. Sportif yapılanma ve yatırım icin Denizbank teminat istedi. Biz de Akyazı'nın isim hakkını verdik. Böylece bankadaki faizli borcumuz ortadan kalktı."